Fotbal intern

Scenariu horror la Dinamo: „Dacă nu ia nimeni clubul, se va ajunge în liga a 4-a. Cu suporterii la conducere va fi o nebunie!”

02.05.2020 | 17:22
Scenariu horror la Dinamo Daca nu ia nimeni clubul se va ajunge in liga a 4a Cu suporterii la conducere va fi o nebunie
ADVERTISEMENT

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, prevede un scenariu horror pe care Dinamo îl poate avea, în cazul în care clubul nu e preluat de un investitor puternic, conform sport.ro.

Scenariul horror pe care Dinamo îl poate avea

Robert Niță crede că Dinamo va avea o soartă similară cu cea a Rapidului, în cazul în care clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare” nu va fi preluat de un investitor cu mulți bani.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al Rapidului nu crede că soluția ca fanii să cumpere clubul este o variantă bună și anunță că va fi un haos total dacă se va întââmpla acest lucru:

„La Dinamo se intamplă lucruri nasoale, urâte. Sper să vină cineva să-i cumpere odată și să se termine nebunia asta. Fotbalul românesc are mare nevoie de echipe de tradiție în prima divizie.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vine nimeni la Dinamo, va avea o soartă asemanatoare cu cea a Rapidului”.

„E bine că fanii strâng bani, dar nu cred că Dinamo poate fi condusă de suporteri”

Robert Niță a continuat și a explicat faptul că nu crede că Dinamo poate fi condus de suporteri: „Foarte bine că strâng bani suporterii, dar eu nu văd un club de talia lui Dinamo condus de suporteri.

Dacă ajung suporterii să conducă, va fi o nebunie, nebunie, nebunie totală. Să fie un reprezentant în consiliul de administrație, asta da”.

ADVERTISEMENT

„Dar dacă ajung să conducă suporterii nu e bine. Fanii sunt buni, necesari, dar în tribună. Care vine să și injure, plătește biletul, poate să înjure. Dar dacă ajung să conducă nu cred că e bine”, a mai spus Robert Niță.

Între timp, George Cosac, președintele lui CS Dinamo, a vorbit despre posibilitatea construirii unui nou stadion: Toate documentele sunt la DNA. Există o anchetă a DNA-ului, și până nu se termină, sigur, finalizată și cu o investigație despre banii investiți acolo nu se va putea face absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Când se va finaliza? Asta depinde numai de dânșii. Nu știm ce și cum. Chiar zilele trecute vorbeam și noi, ne uitam cu invidie, aș putea spune, la cele trei stadioane care se fac”.

„Și noi, din păcate, suntem blocați în continuare de fostele contracte și tot ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani la club. Dar va veni și timpul nostru”, a continuat George Cosac.

ADVERTISEMENT