Sport

Scenariu pesimist în privința FCSB-ului: „Se vor despărți! Edi vrea să câştige campionatul şi îl încurcă pe Becali!”

Eric a lansat un scenariu pesimist în privința FCSB-ului.
08.11.2021 | 21:12
Scenariu pesimist in privinta FCSBului Se vor desparti Edi vrea sa castige campionatul si il incurca pe Becali
ADVERTISEMENT

Eric De Oliveira crede că Edi Iordănescu și Gigi Becali nu vor putea colabora, fiind de părere că se va ajunge în cele din urmă la o despărțire.

Totodată, brazilianul l-a înțepat pe patronul „roș-albaștrilor”, spunând că Edi Iordănescu vrea să câștige campionatul, lucru care l-ar încurca pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Scenariu pesimist în privința FCSB-ului

Eric De Oliveira a schițat un scenariu pesimist la FCSB, spunând că Edi Iordănescu și Gigi Becali vor ajunge la o despărțire în cele din urmă: „Cred că singura lor colaborare va fi despăţirea. La asta se referă Becali când spune că cine bagă banii nu are un cuvânt de spus.

Îi e dor să se bage la echipă, să facă ce vrea. Adevărul e că aducerea unui jucător nu mai e văzută ca un lucru bun, nu mai e Steaua, care atrăgea şi toţi voiau să se ducă acolo să facă performanţă”.

ADVERTISEMENT

„Becali a transformat clubul într-o afacere, mie mi se pare că nu-i pasă de titlu. Edi probabil vrea să câştige campionatul şi îl încurcă pe Becali!”, a mai spus Eric, la TV LookSport.

„Se pare că Gigi Becali nu rezistă la tentații!”

Și Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre situația de la FCSB, având o opinie dură despre ce se petrece la vicecampioana României: „Dacă ieşi în public şi spus aşa ceva e clar că nu sunt acele discuţii despre care spunea Edi, că discută problemele şi luni sau marţi închide telefonul, apoi analizează după meci, dar el ia deciziile.

ADVERTISEMENT

Se pare că Gigi Becali nu rezistă acestei tentaţii. Bine, era de aşteptat. Sigur, astfel de discursuri au mai fost şi cu ceilalţi antrenori. Sigur, la alţii a fost mai clar. E greu să te schimbi şi să gândeşti diferit, încerci să găseşti scuze în loc să zici că echipa câştigă.

Sigur, nu a câştigat cu Voluntari, o echipă OK, cu jucători de calitate, nu e o echipă uşor de bătut. Noi ne dăm cu părerea, mai glumim, probabil se pregăteşte pentru naţională”.

ADVERTISEMENT

„Edi are personalitate, un nume, a câştigat un campionat şi are un cuvânt de spus în fotbalul nostru. Poţi să ceri să fii respectat, sunt nişte clauze în contract.

Acele clauze le discuţi, rediscuţi, se ajunge la o înţelegere dacă nu funcţionează. Edi are experienţă în acest sens, se mai consultă, are un tată cu multă experienţă şi se mai sfătuieşte. Ce echipă în afară de CFR joacă bine la noi în campionat? Poate că sunt nemulţumiri, Becali vrea să joace anumiţi jucători, nu ştii ce e acolo, ce discuţii sunt!

Aceste mici discuţii, conflicte, nemulţumiri de multe ori se ţin acolo, în interior. Nu ai cum, îţi pierzi din autoritate. Nu mai ştii dacă tu faci echipa. Dacă eu sunt rezervă, m-a scos Edi sau patronul?

Atunci, ca antrenor, pierzi uşor-uşor, cu toate că vrei o anumită intensitate şi un anumit sistem. Dacă nu mai ai autoritate, jucătorii nu mai sunt receptivi”, a mai spus și Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT