Stiri sportive

Scenariul ULUITOR care circulă: Chivu la PETROLUL?

Fotbalul mare s-a încheiat pentru Cristi Chivu! Chiar dacă nu i-a spus numele, agentul jucătorului, Ioan Becali, a anunţat că "un mare fotbalist îşi va rezilia contractul mîine...
01.02.2014 | 00:01
Scenariul ULUITOR care circula Chivu la PETROLUL
ADVERTISEMENT

Fotbalul mare s-a încheiat pentru Cristi Chivu! Chiar dacă nu i-a spus numele, agentul jucătorului, Ioan Becali, a anunţat că “un mare fotbalist îşi va rezilia contractul mîine (n.r.-astăzi)!”. SKY Italia a venit apoi cu o informaţie clară. Potrivit postului de televiziune, Cristi Chivu îşi negociază rezilierea contractului cu Inter din motive medicale! Italienii au anunţat că, după controlul efectuat la Miami, testele au relevat că nu mai poate continua să joace fotbal! Lumea fotbalului s-a aprins imediat la această veste, iar de la Petrolul au început să curgă deja telefoane către Milano. Ce va urma pentru el?  Chivu va renunţa la fotbal şi va prefera un post de conducere. Anunţul oficial al retragerii din fotbal a fost făcut şi de Victor Becali:  “În zilele următoare îşi va rezilia contractul cu Inter. Decizia lui cred că este definitivă, pentru că susţine că nu mai poate continua să joace. Motivele retragerii sînt problemele medicale şi e clar că nu mai poate să mai joace nicăieri”, a recunoscut agentul, care este şi naşul de cununie al lui Cristi.

Petrolul vrea să dea o lovitură de imagine!

În lumea fotbalului nostru circulă un scenariu uluitor. Chivu nu va sta probabil mult timp departe de fotbal, iar Petrolul a intrat deja la discuţii cu fostul internaţional, căruia îi pregăteşte un post în conducerea clubului. Lovitura de imagine ar fi una de proporţii, în contextul în care la echipă au ajuns deja două nume sonore: Adi Mutu şi Ianis Zicu. Cosmin Contra are şi el un cuvînt greu de spus în finalizarea tratativelor, mai ales că la naţională cei doi au fost în relaţii foarte bune.

ADVERTISEMENT

Negocieri de rezilere urgentate de Inter

Discuţii în privinţa rezilierii contractului între Inter şi Chivu au început încă de săptămîna trecută. Atunci, fostul căpitan al naţionalei s-a întîlnit cu directorul sportiv Piero Ausilio şi a negociat încheierea mai rapidă a înţelegerii, care îl leagă de Inter pînă în vara acestui an. Italienii ar vrea să scape de plata ultimelor luni din contractul cu românul, oferindu-i în schimb o sumă compensatorie.

Soţia i-a cerut să vină în România

Conform surselor FANATIK, soţia Adelina i-a cerut lui Cristi să renunţe la contractul cu formaţia din Milano pentru a reveni în ţară şi a fi alături de familia şi prietenii din România. De altfel, cererea soţiei este decisivă pentru Chivu, în contextul în care Adelina a renunţat la cariera din televiziune pentru a-l urma în Italia.

ADVERTISEMENT

Este cerut şi de Gică Popescu la FRF, ofertat şi de Steaua

Cristi Chivu nu duce lipsă de oferte din România. Variantele vehiculate pînă acum pentru fostul căpitan al naţionalei au fost Ceahlăul Piatra Neamţ, dar şi un post în organigrama FRF în echipa lui Gică Popescu. Presa din Italia a lansat recent şi o altă variantă: Steaua Bucureşti, echipă la care ar urma să joace! Varianta este exclusă, mai ales că medicii i-au recomandat să nu mai joace fotbal!

7 ani sînt de cînd Cristi Chivu a venit la Inter

115 meciuri e numărul partidelor disputate la Inter

3 numărul golurilor reuşite pentru nerazzurri

9 este numărul trofeelor cîştigate de Chivu la Inter

Tags: