Fotbal intern

Scenariul dur văzut de Marius Lăcătuș în cazul în care FCSB și CSA Steaua ar juca pe același stadion: „O să existe dispute între Peluza Nord și Sud”

15.04.2020 | 11:54
Scenariul dur văzut de Marius Lăcătuș în cazul în care FCSB și CSA Steaua ar juca pe același stadion: „O să existe dispute între Peluza Nord și Sud”
Scenariul dur văzut de Marius Lăcătuș în cazul în care FCSB și CSA Steaua ar juca pe același stadion: „O să exite dispute între Peluza Nord și Sud”. Sursă foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș nu crede că FCSB și CSA Steaua o să-și dispute meciurile pe noul stadion din Ghencea și vede un scenariu dur, în care fanii Peluzei Nord ar avea dispute cu suporterii de la Peluza Sud.

Scenariul dur văzut de Marius Lăcătuș, dacă FCSB și CSA Steaua vor juca pe același stadion

Marius Lăcătuș, legenda Stelei, a vorbit despre un scenariu dur, care ar putea fi creat dacă FCSB și CSA Steaua ar urma să joace pe același stadion, punând accent pe suporterii Peluzei Sud și Peluzei Nord:

ADVERTISEMENT

„Eu nu o să comentez niciodată declarațiile lui Mircea Sandu. Nu cred că CSA Steaua se va desființa, au condiții foarte bune, încep se fac achiziții la echipă și asta îmi dă speranțe că echipa va merge bine în continuare.

Să nu uităm că acolo exista un stadion care a fost dărâmat. Nu știu care va fi răspunsul celor de la minister dacă cineva vrea să joace acolo. Eu cred că ar fi multe dispute între Peluza Nord și Peluza Sud dacă ar juca ambele echipe acolo”.

ADVERTISEMENT

„Eu din câte îmi aduc aminte, Gigi Becali a plecat cu echipa din Ghencea din cauza chiriei foarte mari, iar acum cred că chiria va fi mai mare decât atunci”, a mai spus Marius Lăcătuș.

Avertismentul lui Helmuth Duckadam pentru CSA Steaua

Helmuth Duckadam nu crede că proiectul CSA Steaua este unul bun, ba mai mul consideră că este un eșec și îi avertizează pe fanii din Peluza Sud Steaua: Este tragic tot ceea ce se întâmplă acum.

Eu văd mari probleme chiar și la echipele din Liga 1 deoarece jumătate dintre acestea trăiesc din drepturile de televiziune, iar după criza asta eu nu văd cum se vor mai face rost de bani, dacă sponsorii se vor retrage sau patronii nu vor mai face investiții. La Liga 2 și Liga 3 o să fie jale, iar la Liga 4 o să fie un dezastru total”.

ADVERTISEMENT

„Voi credeți că Aramata o să se mai gândească după această criză să susțină CSA-ul?

Mă refer la echipa lor de fotbal? Vor putea să își facă echipă doar așa cu puști, dar să mai susțină salarii la echipa de seniori, nu o să mai vedeți. Și sponsorii de pe acolo se vor retrage, iar de patron nici nu se pune problema să apară”, a mai spus „Eroul de la Sevilla”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri