Fotbal intern

Scenariul ideal pentru steliști? Propunerea unei legende: „FCSB și CSA să se unească și să umple Ghencea!”

22.02.2021 | 16:06
Scenariul ideal pentru stelisti Propunerea unei legende FCSB si CSA sa se uneasca si sa umple Ghencea
Scenariul ideal pentru steliști? Propunerea unei legende: „FCSB și CSA să se unească și să umple Ghencea!”
ADVERTISEMENT

Fost jucător la Steaua și antrenor la FCSB, Ilie Stan a lansat o propunere pentru rezolvarea conflictului dintre cele două tabere. El cere ca formațiile roș-albastre să fuzioneze. 

Deși pare un scenariu imposibil de pus în practică, având în vedere dezbinarea totală din sânul suflării steliste de altădată, Ilie Stam crede că unirea celor două tabere ar da startul nebuniei pe noua arenă din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Actualul antrenor al Gloriei Buzău a vorbit și pentru FANATIK despre conflictul dintre FCSB și CSA și a declarat că adevărata Steaua va fi cea care își va juca meciurile pe noul stadion din Ghencea.

Ilie Stan a găsit soluția pentru rezolvarea conflictului dintre FCSB și CSA Steaua: „Să se unească!”

Fost jucător la Steaua și antrenor la FCSB, actualul tehnician al Gloriei Buzău a rămas cu sufletul alături de roș-albaștri. El a mărturisit că ține și la FCSB, însă este de părere că echipa nu mai are nimic în comun cu Steaua.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, el a dezvăluit că este tentat să meargă pe varianta de a susține echipa controlată de Clubul Sportiv al Armatei, în condițiile în care poartă denumirea de Steaua și va juca pe noua arenă din Ghencea.

„Pe undeva ar trebui să fiu imparțial, deși echipa se numea Steaua când am antrenat-o. Mă doare sufletul pentru ce se întâmplă la FCSB.Nu mai există spiritul de altădată. Nu mai e niciun om din trecutul Stelei în conducere. Tind acum să merg pe mâna noii echipe, mai ales că s-a făcut și noul stadion.

ADVERTISEMENT

Iar acolo cred că CSA nu va da niciodată voie FCSB-ului să joace. Ceea ce totuși e păcat, cred că mai bine ar fi să fie o singură echipă, să facă o fuziune și să umple stadionul la fiecare joc. Să începem iar să câștigăm campionate, să jucăm în cupele europene”, a declarat Ilie Stan conform gsp.ro.

A dezvăluit pentru FANATIK că stadionul este criteriul său esențial: „Acolo e Steaua!”

În viziunea lui Ilie Stan, adevărata Steaua București este echipa care va evolua pe noul stadion din Ghencea. Tehnicianul este ferm convins că arena se va umple la prima partidă jucată de roș-albaștri pe cochetul stadion care nu a fost, încă, inaugurat.

ADVERTISEMENT

„Te rog, nici măcar nu mă interesează! Singurul lucru care mă doare e că trebuie să fie o singură echipă! Acum, în viitorul apropiat, să sperăm că se va deschide și Templul fotbalului românesc pentru mine, stadionul Ghencea! Pentru mine Steaua București e pe stadionul Ghencea.

Sunt sigur că se va umple stadionul la primul joc care o să se joace acolo. Din ce am văzut, pare cel mai frumos stadion din România! E mai cochet, dar trebuie o echipă care să vină acolo să reia tradiția și performanțele pe care le-a făcut Steaua București”, a spus Stan pentru FANATIK, la finalul anului 2020.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 8,00 este cota pentru „fără gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT