Fotbal intern

Scenariul negru pe care Dumitru Dragomir îl vede la FCSB: „Vor ajunge mai rău ca Dinamo. Am auzit că Gigi nu mai bagă bani”

05.07.2020 | 14:15
Scenariul negru pe care Dumitru Dragomir il vede la FCSB Vor ajunge mai rau ca Dinamo Am auzit ca Gigi nu mai baga bani
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir prevede un scenariu negru la FCSB dacă Gigi Becali nu va mai investi bani la echipă.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că FCSB poate ajunge mai rău decât Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir crede că fără investițiile lui Gigi Becali, FCSB nu va supraviețui și ar avea șanse mari să se desființeze.

Scenariul negru văzut de Dumitru Dragomir pentru FCSB

Dumitru Dragomir prevede un scenariu sumbru pentru FCSB, dacă Gigi Becali nu va mai investi la echipă: „Echipa lui Gigi Becali a ajuns rău de tot.

ADVERTISEMENT

A ajuns fără stadion, fără numele Steaua, fără palmaresul acestei mari echipe a României, fără preparator fizic, fără o mare parte de suporteri, fără baza din Ghencea, iar de cinci ani nu mai câștigă campionatul”.

„Am auzit că Gigi nu mai bagă bani!”

Dumitru Dragomir a continuat și a anunțat că sunt șanse mari ca Gigi Becali să nu mai facă investiții la echipă din sezonul următor și să-și vândă toate vedetele:

ADVERTISEMENT

„Insă eu prevăd că la anul situația o să fie și mai rea. Am auzit că Gigi nu mai vrea să bage bani la echipă, iar dacă nu o să mai bage bani, atunci echipa lui va ajunge mai rău ca Dinamo.

Își va vinde vedetele din echipă, Coman, Man Tănase, iar Gigi o să rămână doar cu centrul de juniori. Dar Gigi și-a făcut rău cu mâna lui din cauza politicii sale pe care a ales-o să o ducă la echipă”.

ADVERTISEMENT

„Aparițiile TV de după meciuri, atacurile la jucători, implicarea la primul 11 și multe altele au dus ca Gigi de cinci ani să nu mai câștige campionatul, iar acum nici de locul 3 nu este sigur”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

În acest moment, FCSB nu are nicio victorie în campionat de la reluarea fotbalului în România, însă a reușit să câștige la scor derby-ul cu Dinamo, 3-0, din semifinalele Cupei României.

Afirmații la adresa lui Bogdan Vintilă

„Ce să facă, mă, frate Vinitilă? El oricum este antrenor secund la FCSB, iar Gigi știa de la început că își aduce doar antrenor secund la echipă. Ce pretenții poți să ai când îți aduci la echipă un antrenor care câștiga undeva la 500 de euro salariu, iar acum ajunge la 5.000 pe lună?

Nu uitați că pe Vintilă l-a luat de la copii. Voi credeți că Gigi nu îi face echipa lui Vintilă sau nu face schimbările? Mă faceți să râd. Nu pot să înțeleg cum Vintilă nu a fost în stare să se înțeleagă cu Adi Popa, deoarece Popa nu este un jucător slab”, a mai spus Dumitru Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,30 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT