News

Scene ca în filme pe străzile din Marea Britanie! Cum a încercat un șofer să scape de cocaina din mașină în timp ce era urmărit de polițiști

10.05.2020 | 12:48
Scene ca in filme pe strazile din Marea Britanie Cum a incercat un sofer sa scape de cocaina din masina in timp ce era urmarit de politisti
ADVERTISEMENT

În plină pandemie de coronavirus, un bărbat din Marea Britanie a fost protagonistul unor scene demne de scenariile celor mai reușite filme de acțiune de la Hollywood. Prins în flagrant de polițiști, bărbatul a găsit o metodă inedită pentru a scăpa de cantitatea uriașă de cocaină pe care o ținea în interiorul automobilului său. Ce a urmat i-ar face invidioși chiar și pe producătorii celebrei serii Fast an Furios.

Urmărire ca în filme pe străzile din Marea Britanie. Ce s-a întâmplat în momentul în care șoferul a încercat să scape de cocaină

Potrivit unui comunicat transmis ulterior de oamenii legii, în graba de a face pierdute probele care l-ar fi trimis după gratii pentru următorii ani, șoferul a uitat să deschidă geamul, care s-a și crăpat în momentul impactului cu punga de cocaină. Așa se face că praful s-a împrăștiat în toată cabina vehiculului, provocându-i individului nu doar o „gaură” de 30.000 de euro, ci și un dosar penal pentru deținere și trafic de substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Această autoutilitară a fost oprită pe M5 în drum spre Devon. Pulberea albă reprezintă o cantitate de cocaină de 25.000 lire sterline, împrăștiată în toată cabina după ce proprietarul său a încercat să o arunce pe fereastră.

Efort extraordinar al întregului echipaj pentru prinderea făptașului. Vă mulțumim, dragi colegi, ați făcut o treabă grozavă”, au transmis polițiștii printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, alături de fotografia în care se poate observa cum cocaina este împrăștiată peste tot prin mașina bărbatului.

ADVERTISEMENT

Un șofer polonez a ascuns cocaina printre măștile de protecție

Profitând de pandemia de coronavirus, un șofer polonez a încercat recent să ajungă în Marea Britanie cu 14 kilograme de cocaină, a căror valoare pe piața neagră depășește un milion de euro, ascunzând marfa printre măștile de protecție.

Planul său a fost dejucat de polițiștii de frontieră de  la punctul de trecere Coquelles, la intrarea în tunelul care trece pe sub Canalul Mânecii. Şoferul în vârstă de 34 de ani a fost reţinut şi pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de risc și mare risc, iar acum riscă să își petreacă următorii ani după gratii.

ADVERTISEMENT