Sport

Laszlo Dioszegi a anunțat când ar putea debuta Mihai Bălașa la Sepsi: „A început antrenamentele!”. Prima reacție a lui Niczuly după accidentarea din meciul cu Dinamo. Update exclusiv

Partida Dinamo - Sepsi, din etapa a 29-a din Liga 1, a oferit scene crunte, după ce portarul Roland Niczuly, portarul oaspeților, și-a fracturat degetul.
01.03.2022 | 20:57
Laszlo Dioszegi a anuntat cand ar putea debuta Mihai Balasa la Sepsi A inceput antrenamentele Prima reactie a lui Niczuly dupa accidentarea din meciul cu Dinamo Update exclusiv
Laszlo Dioszegi a anunțat când ar putea debuta Mihai Bălașa la Sepsi
ADVERTISEMENT
01-03-2022
18:12

Laszlo Dioszegi a anunțat când ar putea debuta Mihai Bălașa la Sepsi

Laszlo Dioszegi, finanțatorul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Mihai Bălașa nu a debutat, încă, pentru formația covăsneană, deoarece a venit accidentat de la Universitatea Craiova. Însă, acesta ar putea să joace în următorul meci al lui Sepsi, cel cu FC U Craiova.

„A fost un meci încrâncenat. Noi trebuia să câștigăm, chiar dacă Dinamo a adus foarte mulți jucători noi. Știam bine că Dinamo încă nu e o echipă închegată. În prima repriză, am avut foarte mari emoții. Dar, în repriza a doua, am văzut că, dacă jucăm fotbal, nu putem să pierdem meciul.

Mihai Bălașa încă nu a revenit. Sperăm ca, începând de mâine, să ne putem baza pe el. Noi sperăm că în meciul cu FC U Craiova ne vom putea baza pe el. A venit accidentat de la Craiova și n-am reușit, încă, să-l recuperăm. A început antrenamentele acum patru-cinci zile”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Totodată, Niczuly a anunțat că a suferit doar o luxație la deget.

„Din fericire, a fost doar o luxație, nu o fractură. M-am speriat. Când m-am uitat la mână și am văzut că degetul era mutat aproape în totalitate, m-am speriat. Am avut o durere destul de mare. A fost o minge șutată de Pierret, a prins pământul în fața mea, am scos-o și după am simțit o înțepătură mică. M-am uitat la mână și am văzut că nu stă în direcția bună. Mi l-a pus la loc, toate lucrurile sunt ok. M-am temut. Pe moment, nici nu l-am lăsat pe doctorul nostru să se atingă de deget pentru că nu am vrut să risc ceva, să fie o fractură și să se întâmple ceva mai grav.

Mă bucur că am adus noroc cu această accidentare, am reușit să câștigăm, aveam mare nevoie de puncte și ne ajută mult în viitor. Obiectivul nostru a rămas acela de a prinde locurile 7-8 pentru a juca acel baraj pentru Europa, dacă nu vom reuși să câștigăm Cupa României. Am fost la spital, nu am văzut deloc a doua repriză, dar mă bucur pentru cele trei puncte”, a declarat Niczuly, la finalul meciului cu Dinamo.

Roland Niczuly (26 de ani) a fost transferat de Sepsi, în vara lui 2016, liber de contract, de la U Cluj. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația covăsneană.

Roland Niczuly și-a fracturat degetul în Dinamo – Sepsi

În minutul 39, la un șut din careu trimis de Balthazar Pierret, Roland Niczuly a respins mingea cu mâna stângă, însă, din nefericire, și-a fracturat un deget.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestei accidentări crunte, Niczuly nu a mai putut continua meciul, astfel că antrenorul Cristiano Bergodi a fost nevoit să-l trimită în poartă pe Răzvan Began.

În pauza partidei, portarul Răzvan Began a rămas pe teren încă cinci minute, pentru a face încălzire.

ADVERTISEMENT

Roland Niczuly își dorește să fie convocat la naționala României

La începutul acestui an, Roland Niczuly declara faptul că și-ar dori să fie convocat la naționala României, chiar dacă este eligibil și pentru reprezentativa Ungariei, având și cetățenie maghiară.

„Gândul mereu îmi e acolo (n.r. la echipa națională)! Până la urmă, pentru asta muncesc. Până acum, nu m-a căutat nimeni. Nici măcar un zvon, nimic! Nu am vorbit cu nimeni.

ADVERTISEMENT

În fiecare zi eu vin cu asta în gând la antrenamente, poate într-o zi voi ajunge la naționala României.

Nu știu dacă e nedrept! Oricum, în fotbal multe lucruri sunt nedrepte. Voi munci mai mult și sper că va veni momentul când voi fi și eu în lot. 

ADVERTISEMENT

Pe primul loc pentru mine este naționala României. Dar, dacă voi primi semne de acolo (n.r. de la naționala Ungariei) și voi fi convocat, nu voi spune nu”, declara Ronald Niczuly, la începutul acestui an, pentru GSP.

  • 850.000 de euro este cota lui Roland Niczuly, conform transfermarkt.com
  • 32 de partide a bifat Roland Niczuly pentru Sepsi, în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: