Life

America, șocată! Alec Baldwin a omorât o femeie și a rănit un bărbat, la filmări! Video de la fața locului

Cunoscutul actor a împușcat mortal o femeie și l-a rănit pe regizorul filmului. Tragedia s-a petrecut pe platourile de filmare ale westernului Rust.
22.10.2021 | 08:30
Scene cumplite! Alec Baldwin a omorât o femeie și a rănit un bărbat la filmări. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin a ucis o persoană și a rănit o alta cu un pistol din recuzită. Scenele cumplite s-au petrecut pe platourile de filmare ale westernului Rust, realizat în New Mexico.

Femeia a fost dusă de urgență la spital, dar medici nu au putut să-i salveze viața. Este vorba despre Halyna Hutchins, directorul de imagine al peliculei.

ADVERTISEMENT

Joel Souza, regizorul filmului, a primit îngrijiri medicale, iar starea sa este bună. (Vezi și: Primele reacții după ce Alec Baldwin a omorât accidental o femeie, la filmări: „Este o crimă!”)

Scene cumplite! Alec Baldwin a omorât o femeie și a rănit un bărbat la filmări

Scene cumplite pe platoul de filmare

ale westernului Rust. Alec Baldwin a ucis o persoană și a rănit o alta accidental cu un pistol din recuzită.

ADVERTISEMENT

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani,  care era directorul de imagine al filmului a fost transportat imediat la spital, dar a murit la scurt timp din cauza rănilor.

Aceasta era absolventă a Institutului American de Film, iar în anul 2019, revista American Cinematographer scria că este un adevărat star în devenire. Halyna Hutchins s-a născut în Ucraina și a crescut la o bază militară. A studiat jurnalismul la Kiev, apoi s-a mutat în Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Joel Souza, regizorul filmului, a primit îngrijiri medicale și este în afara oricărui pericol.

Alec Baldwin nu-și revine după incident

Polițiștii au început cercetările și spun că deocamdată nu au fost depuse acuzații în legătură cu acest incident. Aceștia au ajuns la  la Bonanza Creek Ranch, una dintre cele mai populare locații pentru filmări, în jurul orei locale 13.50.

Anchetatorii încearcă să stabilească clar ce tip de proiectil s-a folosit și cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie. De asemenea, aceștia trebuie să afle și câte focuri s-au tras.

ADVERTISEMENT

Alec Baldwin (68 de ani) este și co-producător al filmului, și postase o imagine cu el chiar înaintea tragediei.

După incident au apărut mai multe fotografii de pe platourile de filmare. În acestea a fost surprins chiar  Alec Baldwin, devastat după cumplitul accident.

Potrivit BBC.com, care citează AFP, cunoscutul actor a mers imediat să vorbească cu detectivii pentru a explica ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT