News

Scene cutremurătoare la Timișoara. Un cadavru, observat în timp ce plutea pe Bega

Descoperire macabră la Timișoara. Cadavrul unui bătrân a plutit pe râul Bega până într-o zonă centrală a orașului, acolo unde a fost observat de trecători.
01.04.2023 | 13:58
Scene cutremuratoare la Timisoara Un cadavru observat in timp ce plutea pe Bega
Pompierii SMURD au constatat că bărbatul din râul Bega era deja decedat. Cadavrul a fost preluat de medicina legală / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost observat în timp ce plutea pe râul Bega, în zona bulevardului Vasile Pârvan din municipiul Timișoara. Incidentul a fost raportat sâmbătă, 1 aprilie, atunci când mai multe persoane au sesizat poliția pe această temă.

Bărbatul găsit în Bega avea 76 de ani

Pompierii SMURD s-au deplasat imediat la fața locului și au extras din apă un bărbat în vârstă de 76 de ani. Aceștia au constatat că persoana respectivă decedase de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

”În cursul acestei dimineţi, 1 aprilie 2023, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în zona bulevardului Vasile Pârvan din municipiul Timişoara, în râul Bega se află trupul unui bărbat, posibil decedat.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Cadavrul de pe Bega nu avea urme de violență

Ulterior, autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla împrejurările în care bărbatul a murit iar cadavrul lui a ajuns în Bega. Din primele informații, ipoteza unui omor pare puțin probabilă.

„Din primele verificări, corpul neînsufleţit nu prezenta urme de violenţă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident”, a transmis IPJ Timiș, potrivit publicației Tion.

ADVERTISEMENT

Mai multe morți suspecte, în ultimii ani

Acesta nu este primul incident de acest gen. Mai multe cadavre au fost descoperite în râul Bega, în ultimii ani. În martie 2022, un bătrân de 78 de ani a fost găsit înecat, la ieșirea din Timișoara.

De asemenea, în urmă cu trei ani, un jandarm din cadrul Grupării Mobile Timișoara a fost găsit mort în Bega, la trei luni după ce fusese declarat dispărut. Acesta nu prezenta urme de violență.

ADVERTISEMENT

Mădălin Nisipeanu avea 23 de ani și absolvise școala militară ca șef de promoție. El a fost înmormântat cu onoruri militare, în localitatea natală, Țicleni, județul Gorj.

ADVERTISEMENT
Tags: