News

Scene de film în Satu Mare! Încăierare între un polițist și un tânăr băut

21.03.2021 | 11:01
Scene de film in Satu Mare Incaierare intre un politist si un tanar baut
Bătaie ca în filme la Satu mare între un bărbat și un polițist. Sursa foto - colaj captură Fanatik
ADVERTISEMENT

Scene de film în Satu Mare acolo unde mai multe imagini șocante au fost postate pe o rețea de socializare de un taximetrist. Acesta nu a ezitat o clipă și a sunat la Poliție atunci când unul dintre clienții pe care îi avea refuza să poarte mască de protecție. 

Toate bune și frumoase doar că intervenţia poliţiei în loc să tempereze spiritele s-a transformat într-o încăierare între tânărul agresiv şi unul dintre agenţi.

ADVERTISEMENT

Polițistul nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit pe tânăr. Mai mult de atât, acesta a scos și arma pentru a-l imobiliza.

Scene de groază în Satu Mare!

De altfel, oamenii legii spun că bărbatul pe care încercau să-l imobilizeze a fost violent și le-a vorbit urât. Acesta ar fi sărit la agenţi, i-ar fi rupt uniforma unuia dintre ei şi l-ar fi lovit în dreptul umărului.

ADVERTISEMENT

Pe imagini se vede cum şi poliţistul îl loveşte cu piciorul pe tânărul de 32 de ani, cu puțin timp înainte să scoată pistolul.

„-Bă, Cristi, bă!
-Culcat am zis! Culcat!
-Tragi de mine, mă, omule?
-Nu!
-Culcat am zis!”, este dialogul care a avut loc între cei doi bărbați. Prietenul clientului care nu purta mască a încercat, la un moment dat, să aplaneze întreg conflictul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, tânărul agresiv a fost încătuşat și pus la pământ de oamenii legii în ciuda celui de-al treilea bărbat care încerca de zor să detensioneze situaţia. Vezi video AICI cu întreaga luptă.

După audieri, tânărul a fost dus în faţa unui procuror cu propunerea de arestare preventivă, însă anchetatorul a decis să-l cerceteze în stare de libertate. Măsura este acum criticată de sindicatul poliţiştilor, Europol.

ADVERTISEMENT

Incidentul nu este unic – la Bârlad, un poliţist local a fost bătut, după ce i-a atras atenţia unui cetăţean că nu poartă mască. Oamenii legii au cerut întăriri fiind înconjuraţi de localnicii veniţi să-l ajute pe tânărul agresiv.

Deși la fața locului s-a mai prezentat un echipaj de poliție spiritele nu s-au potolit până când n-au intervenit și jandarmii. În cele din urmă, poliţiştii implicați în caz au făcut plângere pentru ultraj.

ADVERTISEMENT