Fotbal international

Scene de groază în Nigeria! Autobuzul unei echipe de fotbal a fost atacat cu focuri de armă, iar mai mulți jucători au fost răniți. Galerie foto

30.11.2019 | 17:36
Scene de groaza in Nigeria Autobuzul unei echipe de fotbal a fost atacat cu focuri de arma iar mai multi jucatori au fost raniti Galerie foto
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la Ifeany Ubah, formație aflată pe locul 10 din campionatul Nigeriei, au trăit clipe de groază în momentul în care autocarul echipei a fost atacat de mai mulți hoți care aveau și arme la ei. Pozele cu incidentul din Nigeria le găsiți în GALERIA FOTO DE MAI SUS.

Autobuzul unei echipe din Nigeria a fost atacat. Mai mulți fotbaliști au fost răniți

Echipa se afla în drum către meciul din deplasare cu Jugawa Golden Stars, din nordul Nigeriei. Hoții au început să tragă cu arma și l-au rănit pe șofer și pe mai mulți fotbaliști, care au ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

„Șoferul a fost împușcat, împreună cu alți jucători ai clubului. Persoanele rănite sunt sub observația medicilor și răspund bine la tratamentul primit. Ne dorim ca prin mesajul nostru să atragem atenția Federației Nigeriene de Fotbal și să crească securitatea pentru meciurile din deplasare”, s-a arătat într-un mesaj al clubului.

„Ne mai dorim să ajute investitorii privați care cheltuie bani grei din propriile fonduri pentru a asigura buna dezvoltare a fostbalului din Nigeria”, s-a terminat mesajul conducerii lui Ifeany Ubah.

ADVERTISEMENT

Nu este primul incident în Nigeria

Nu este primul incident de acest fel din Nigeria, pentru că anul trecut, Enymba, o altă formație din Nigeria, a avut parte de aceeași situație grea prin care a trecut și Ifeany Ubah. Diferența dintre cele două incidente o face faptul că anul trecut, echipa se îndrepta către un turneu de pregătire.

Din cazua situației economice foarte precare din Nigeria, cluburile de fotbal au fost obligate să parcurgă deplasările cu autocarele pentru a reduce din costuri, iar hoții nigerieni speră să poată fura cât mai multe de la cluburile de fotbal.

ADVERTISEMENT
  • 2015 este anul în care Ifeany Ubah a fost fondată