Fotbal international

Scene de groază la ultimul meci al lui Al-Hilal. Bafetimbi Gomis a leșinat pe teren

21.08.2020 | 22:30
Scene de groaza la ultimul meci al lui AlHilal Bafetimbi Gomis a lesinat pe teren
ADVERTISEMENT

Bafetimbi Gomis (35 de ani), de la Al-Hilal, și-a speriat colegii de echipă, dar și pe tehnicianul Răzvan Lucescu, la ultimul joc din campionatul Arabiei Saudite, contra lui Al Ahli.

Vârful francez și-a pierdut cunoștința pentru câteva momente, s-a prăbușit pe teren în minutul 12 al meciului. Doctorii au intervenit rapid, iar jucătorul și-a revenit. Diagnosticul a fost pus imediat – sincopă vasovagală, problemă de sănătate pe care fotbalistul a tot avut-o de-a lungul carierei.

ADVERTISEMENT

Această problemă de sănătate este printre cele mai dese cauze ale leșinului și are loc atunci când există o oprire temporară a fluxului sanguin către creier, produce o scădere bruscă a ritmului inimii și a tensiunii arteriale.

Gomis a mai avut probleme când juca la Swansea și Galatasaray

Jucătorul a părăsit terenul pe picioarele sale, apoi a fost bine și a evoluat până la final în echipa pregătită de Lucescu Jr.

ADVERTISEMENT

Pentru Gomis nu a fost prima problemă de sănătate de acest gen. Jucătorul a mai avut astfel de necazuri și în 2015, când juca la Swansea (Anglia), și în 2017, când evolua pentru turcii de la Galatasaray.

Fotbalistul le-a dat un mesaj fanilor săi după meciul echipei lui, în care a spus că este bine: ”Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele transmise.

ADVERTISEMENT

A fost mai mult o sperietură. Vom continua să luptăm pentru titlu, aici la Al-Hilal. Vă mulțumesc încă o dată, vă salută leul vostru și vă iubește enorm”, a postat francezul pe contul de Twitter.

Câștigător al Ligii Campionilor cu Al-Hilal

Gomis a ajuns la Al-Hilal de la Galatasaray în urmă cu doi ani pentru 6 milioane de euro. Fotbalistul a mai evoluat în cariera sa pentru Saint-Etienne, Troyes, Olympique Lyon, Swansea și Marseille.

ADVERTISEMENT

Patru trofee a câștigat francezul, unul chiar împreună cu actuala sa echipă. Al-Hilal a câștigat Liga Campionilor în 2019 după ce a învins-o în finală pe Urawa Red Diamonds (Japonia).

În campionatul Arabiei Saudite, după disputarea a 26 de runde, echipa lui Răzvan Lucescu este pe prima poziție și are cu șase puncte mai mult față de locul doi.

ADVERTISEMENT