Scene de RASISM la Iaşi! Eric a plâns: "Mi-au spus că sunt cioară!"

Mijlocaşul ofensiv al lui Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, a fost ţinta unor atacuri rasiste la meciul dintre CSM Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş, încheiat 1-0. Mijlocaşul medieşenilor a fost eliminat în minutul 88 după ce a văzut două cartonaşe galbene în mai puţin de un minut.

Eric a început să plângă la flash interviurile de după meci şi nu s-a ferit să îl critice şi pe Răuţă, împotriva căruia a avut conflictul pe teren: "Sunt foarte dezamăgit că mi-a strigat lumea că sunt cioară şi a făcut tot felul de sunete. Eu o să merg acasă şi o să mă întrebe copiii ce înseamnă cioară. Copiii mei care sunt români, născuţi aici.

El a venit de 10 meciuri şi e cam prostuţ la gură. Ar trebui să respecte jucătorii. Înainte să joace în prima ligă, se uita la mine. Sunt sigur că la următorul meci va fi mai rău".

Antrenorul lui CSM Iaşi, Eugen Neagoe, a fost ironic cu privire la acest caz şi a încercat să deturneze atenţia asupra altei faze în care Eric a fost implicat.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Trebuia să nu reacţioneze nici el aşa. Să se uite mai întâi la ce a făcut el, s-a aruncat ca în piscină, să-i punem un bazin acolo. Merita cartonaşul la acea fază. Să ne mai uităm şi la lucrurile astea", a spus Neagoe la finalul meciului.

CSM Iaşi s-a impus în această confruntare cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Bole, în minutul 7.

37 de meciuri a jucat Alex Răuţă în prima ligă

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091