Fotbal international

Scene de violenţă la Kiev. Suporteri englezi bătuţi de huliganii ruşi! Video

25.05.2018 | 11:11
scene de violență la kiev. Trei răniți ăn urma atacului huliganilor ruși. Autorităţile ucrainene sunt în alertă

Scene de violenţă la Kiev, probabil un scenariu care se va repeta în următoarele zile, pe măsură ce numărul fanilor lui Liverpool care vor sosi în capitala Ucrainei va creşte considerabil. Deja primele grupuri de susţinători ai cormoranilor au aterizat joi seară şi au avut parte de o primire pe care nu o vor uita multă vreme.

scene de violență la kiev. fanii lui liverpool atacați de huliganii ruși. Englezii veniseră fără intenţii de război. Englezii au fost bătuţi până la sosirea poliţiei
scene de violență la kiev. fanii lui liverpool atacați de huliganii ruși. Englezii veniseră fără intenţii de război

Ajunşi la Kiev englezii au vrut să facă prima cunoştinţă cu capitala ucraineană şi au ieşit să ia masa. Nu vorbim aici despre grupuri de huligani, care să provoace dezordine şi, în consecinţă, să primească înapoi ceea ce au dat. Au fost suporteri obişnuiţi, dornici de a petrece timpul liber, până la ora marii finale, cât mai agreabil cu putinţă.

Scene de violenţă la Kiev. Poliţia a făcut două arestări

Însă fanii lui FC Liverpool au constatat curând că au păşit pe un tărâm ostil, asta foarte posibil şi datorită tensiunilor crescute din ultimele luni dintre Marea Britanie şi Rusia. Englezii s-au trezit din senin atacaţi de un grup de aproximativ 20 de persoane, care erau mascate şi pregătite să aplice o corecţie severă însularilor.

Suporterii lui FC Liverpool au fost bătuţi şi poate că lucrurile ar fi degenerat şi mai mult dacă nu apărea poliţia, care a reuşit să oprească atacul şi să aresteze pe doi dintre agresori. Se pare că aceştia nu ar fi ucraineni, ci ruşi şi acum autorităţile din Kiev au intrat în alertă pentru că astfel de momente se pot repeta cu o incidenţă mare în următoarele zile.