Fotbal international

Scene din altă lume la antrenamentul lui Marius Șumudică. Turcii de la Gaziantep au sacrificat o oaie și s-au rugat pe teren. FOTO

05.07.2019 | 13:12
Scene din alta lume la antrenamentul lui Marius Sumudica Turcii de la Gaziantep au sacrificat o oaie si sau rugat pe teren FOTO

Scene incredibile au avut loc la antrenamentul susținut de fotbaliliștii de la Gaziantep Gazisehir sub privirile lui Marius Șumudică, antrenor care a semnat cu formația din Turcia la începutul lunii iulie. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Scene incredibile la antrenamentul lui Marius Șumudică

Marius Șumudică își dorește ca Gaziantep Gazisehir să producă surpriza în sezonul 2019 – 2020, iar antrenorul român care a ajuns la formația nou promovată în prima ligă a Turciei își dorește ca echipa sa să se claseze în primele 10 echipe. “Dacă nu reușesc, plec singur”, anunța Marius Șumudică în conferința de prezentare.

Astfel, turcii fac tot posibilul ca echipa să înceapă cu dreptul sezonul 2019 – 2020, iar formația Gaziantep Gazisehir a apelat la rugăciuni și sacrificii pentru a avea succes în meciurile cu Galatasaray, Beșiktaș și Fenerbahce. La ultimul antrenament au sacrificat o oaie pe teren, iar jucătorii și Marius Șumudică au privit toată scena.

Oaia sacrificată la antrenamentul lui Gaziantep

Șumudică l-a transferat pe Junior Morais de la FCSB

Marius Șumudică a semnat cu Gaziantep Gazisehir un contract valabil pentru două sezoane. Noua echipă a antrenorului român a terminat pe locul 5 în Liga a 2-a din Turcia, dar a reușit să câștige play-off-ul pentru promovare. Marius Șumudică l-a transferat deja pe Junior Morais la gruparea turcă, iar pe listă se mai află și Denis Alibec.

Pe parcursul carierei, Marius Șumudică a mai antrenat echipe precum Rapid București, AS Rocar, Inter Gaz București, Progresul București, Farul, Gloria Bistrița, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor și Al Shabab.