Scene fenomenale din oraşul lui Cori Gauff! Ce au cântat americanii după ce puştoaica de 15 ani a fost eliminată de Simona Halep! Video

Razvan Nicolae   
în Tenis
08/07/2019, 19:02
Scene fenomenale din oraşul lui Cori Gauff! Ce au cântat americanii după ce puştoaica de 15 ani a fost eliminată de Simona Halep! Video
Scene fenomenale din oraşul lui Cori Gauff

Cori Gauff a fost eliminată de Simona Halep în optimile de finală de la Wimbledon 2019, iar finalul meciului i-a găsit pe fanii puştoaicei de 15 ani în picioare. Rudele şi prietenii jucătoarei de tenis au urmărit duelul într-un bar aflat în Delaray Beach, statul Florida, oraşul în care locuieşte noua senzaţie din tenisul feminin. Simona Halep s-a impus, scor 6-3, 6-3, însă Cori Gauff a avut acasă o galerie ca la fotbal.

Scene fenomenale din oraşul lui Cori Gauff, după ce Simona Halep a eliminat-o: “Suntem mândri de tine”

Meciul dintre Cori Gauff şi Simona Halep a fost urmărit cu sufletul la gură în oraşul în care puştoaica de 15 ani locuieşte. Atmosfera în barul din Delray Beach a fost una fenomenală, iar jurnaliştii de la CBS au publicat un scurt clip video de la finalul partidei.

Chiar dacă a fost eliminată de la Wimbledon 2019, Cori Gauff a avut parte de o susţinere înfocată de peste Ocean. “Suntem mândri de tine”, au scandat minute în şir rudele şi prietenii jucătoarei de 15 ani. De altfel, meciul din optimile de finală a trezit un real interes în SUA, unde fanii tenisului s-au trezit cu noaptea în cap pentru a urmări duelul dintre Cori Gauff şi Simona Halep.

Închide ×