Life

Scene fierbinți la Love Island! Cine e Nargi, cea care a sărutat băieții fetelor

Love Island a început în forță, iar noua concurentă, Nargi, a spart gheața! FANATIK vă spune ce urmează în show-ul de la PRO TV.
03.10.2023 | 12:30
Scene fierbinti la Love Island Cine e Nargi cea care a sarutat baietii fetelor
Nargi a spart gheața la Love Island. Foto: VOYO/ PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

La Love Island se încinge atmosfera! Din episodul doi, cunoașterea merge mai departe, iar cuplurile formate în prima ediție sunt date peste cap de intrarea unei noi concurente: Nargi.

Nargi, moldoveanca cu sânge arăbesc de la Love Island

Tânăra care intră în vila din Tenerife, unde cinci băieți și cinci fete încearcă să construiască povești de dragoste, nu a pierdut timpul. S-a sărutat dintr-un foc cu unul dintre băieți, Andrei, apoi l-a luat și pe Denis, care e în tatonări cu Ada.

ADVERTISEMENT

Nargi vine din Chișinău și are 23 de ani. Spune despre ea că lasă impresia de femeie arogantă la prima vedere. Vedeta Love Island susține că are propria ei firmă de bijuterii. „Sunt o persoană ambițioasă, prietenoasă. Sunt destul de sociabilă. Îmi place viața bună, îmi place să mă distrez, să primesc cadouri.

Îmi place flirtul, depinde cu cine. Semăn eu a persoană care să fie respinsă? Nu există oameni ideali în afară de mine”, este descrierea pe care și-o face Nargi de la Love Island.  Totodată, Nargi a dezvăluit că trăsăturile ei speciale vin din partea tatălui. Părintele ei este arab.

ADVERTISEMENT

Nargi s-a integrat repede în echipă și a spart gheața într-un joc cu provocări. Fetele și băieții au fost puși să introducă niște bile în paharele aflate pe masa ”adversarului”, iar provocarea care este scrisă pe fundul paharului în care a fost introdusă bila trebuia pusă în practică.

Scene fierbinți: săruturi pe bandă rulantă între concurenți

Nargi a fost nevoită, în primele ei momente de ședere la Love Island, să mimeze un orgasm. Situația i s-a părut destul de stânjenitoare! A făcut-o, până la urmă, de dragul amuzamentului și al jocului. Și s-a ”încins”.

ADVERTISEMENT

Peste doar câteva momente, Nargi a trecut direct la fapte și s-a sărutat cu Andrei. S-a întâmplat în urma unei provocări pe care băiatul, aflat în proces de cunoașterea cu o altă fată, a trebuit să aleagă o concurentă cu care să facă respirație gură la gură.

love island nargi
Nargi de la Love Island s-a sărutat și cu Denis… După ce l-a testat pe Andrei, într-un context cu totul special. Foto: VOYO

Ce respirație, ce manevre de prim ajutor? Nargi l-a sărutat pe tânăr de-a binelea, lăsându-i pe toți cu gura căscată. Nu a fost singura scenă extrem de fierbinte de la Love Island, încă de la debutul show-ului. O altă concurentă, pe care vă lăsăm să o descoperiți singuri pe VOYO sau la PRO TV, a fost pusă să mănânce o banană în cel mai senzual mod posibil!

ADVERTISEMENT

Emisiunea, prezentată de Alina Ceușan

Intrarea lui Nargi în show-ul de la PRO TV a provocat multă rumoare și a cam destabilizat niște perechi. Ada, care e într-un cuplu formal cu Denis, s-a simțit la un moment dat dată la o parte. Tânăra s-a plâns că nu înțelege de ce Denis este rece cu ea. Motivul pentru care băiatul care a pus ochii pe Nargi, printre altele, îl veți descoperi diseară, la ora 23:30, la PRO TV!

Nu doar Nargi și Andrei s-au sărutat pătimaș în văzul concurenților și al camerelor de luat vederi! O altă fată a trebuit să testeze buzele a doi băieți pe care a pus ochii, cu care ar vrea să aibă o aventură pe insulă!

Emisiunea Love Island, prezentată de Alina Ceușan, este difuzată de duminică până vineri, pe VOYO. Pe platformă, reality-showul e în avans cu o zi față de episodul difuzat la PRO TV, unde show-ul e programat pentru ora 23:30.

 

 

ADVERTISEMENT