News

Scene groaznice în Argeș. Un tânăr a murit după ce a intrat cu duba într-un TIR. Video

18.12.2020 | 08:59
Scene groaznice in Arges Un tanar a murit dupa ce a intrat cu duba intrun TIR Video
ADVERTISEMENT

Tragedie și scene cu adevărat groaznice pe o șosea din județul Argeș. Un tânăr a murit după ce a intrat cu duba pe care o conducea într-un TIR care venea din sens opus.

Impactul dramatic s-a produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 129, în zona localității Drăganu – Olteni.

ADVERTISEMENT

Din primele informaţii, un şofer care conducea o autoutilitară a intrat pe contrasens izbindu-se de un TIR care circula din sens opus. În urma impactului teribil, șoferul dubei a fost grav rănit, iar ulterior a murit.

Un tânăr a murit după ce a intrat cu autoutilitara într-un TIR

Continuă tragediile pe șoselele din România. Un accident deosebit de grav s-a produs vineri dimineața în localitatea Drăganu, informează Inspectoratul județean de poliție Argeș.

ADVERTISEMENT

Evenimentul tragic a avut loc în Comuna Drăganu. Un șofer care se afla la volanului unei autoutilitare a intrat pe contrasens izbindu-se de un TIR care circula din sens opus.

În urma impactului șoferul autoutilitarei a fost grav rănit, ulterior declarându-se decesul. Polițiștii au ajuns rapid la fața locului și efectuează cercetarea, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 129, în zona localității Drăganu-Olteni, județul Argeș, din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară și un autotren. Se efectuează manevre pentru descarcerarea conducătorului autoutilitarei.”, informează Poliția Română.

Un martor a transmis de la locul tragicului accident

Pompierii din Argeș au intervenit la fața locului, încercând să îl salveze pe tânărul în vârstă de 30 de ani, care rămăsese încarcerat, însă totul a fost în zadar. Șoferul dubei a murit din cauza leziunilor grave suferite, iar paramedicii au constatat decesul.

ADVERTISEMENT

Un martor a transmis live de la locul accidentului. În imagini se poate vedea cât de grav a fost accidentul, șoseaua fiind acoperită de resturi din cele două mașini. Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

ADVERTISEMENT