Fotbal international

Scene halucinante în Ucraina. Patronul a intrat peste antrenor în timpul interviului: „Spune-le dracului asta!”. Video

06.03.2021 | 21:26
Scene halucinante in Ucraina Patronul a intrat peste antrenor in timpul interviului Spunele dracului asta Video
ADVERTISEMENT

Olimpik Donețk a fost învinsă pe teren propriu în ultima etapă din Ucraina cu 1-0 de Șahtior, iar patronul gazdelor și-a pierdut cumpătul la finalul meciului, din cauza unei decizii a arbitrului.

Vladyslav Gelzin a întrerupt interviul acordat de Yuriy Kalitvintsev, antrenorul formației sale, și a lansat un atac uluitor la adresa arbitrilor partidei, dar și la adresa șefului arbitrajului din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Furia patronului a pornit de la un gol anulat la VAR echipei sale. Reușita care ar fi restabilit egalitatea a fost anulată cu ajutorul tehnologiei video, pentru offside.

Scene halucinante în Ucraina: „Spune-le asta, de ce dracului ești timid?”

Antrenorul Yuriy Kalitvintsev oferea declarații la microfonul televiziunii care a transmis în direct derby-ul orașului Donețk, dintre Olimpik și Șahtior. Formația sa tocmai pierduse cu 0-1, ajungând astfel la patru înfrângeri consecutive.

ADVERTISEMENT

Kalitvintsev nu a apucat să spună prea multe reporterului, pentru că imediat a intervenit patronul clubului, Vladyslav Gelzin. Acesta a lansat o tiradă incredibilă la adresa arbitrilor, dar și la adresa lui Luciano Lucci, șeful arbitrajului din Ucraina.

„Spune-le că nenorocitul de arbitru ți-a făcut capul să explodeze! De ce dracului ești timid? De ce p**a mea sunteți toți așa muți? Ce e neclar? Ce ziceți voi, televiziunea? Despre ce vorbim? Ce dracu spun experții voștri?

ADVERTISEMENT

Un gol absolut valabil e anulat! Care dracului e scopul acestui blestemat de italian (n.r. Luciano Lucci, șeful arbitrajului din Ucraina) în țara noastră? Schimbați-i în p**a mea pe toți!”, a tunat Gelzin.

În urma acestui rezultat, Șahtior s-a apropiat la doar pun punct de echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, însă trupa lui Il Luce are un meci în minus, pe care îl va juca duminică în fața lui Minaj, pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Olimpik Donețk este pe poziția a opta, cu 17 puncte și nu are niciun fel de aspirașie ăn acest sezon, fiind însă la doar 5 puncte deasupra ultimului loc, ceea ce o supune pericolului retrogradării.

ADVERTISEMENT