Life

Scene halucinante la Survivor România! Dan Pavel a intervenit în bătaia dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă

14.05.2021 | 22:32
Scene halucinante la Survivor Romania Dan Pavel a intervenit in bataia dintre Stefan Ciuculescu si Sebastian Chitosca
ADVERTISEMENT

Scene halucinante în ediția din această seară Survivor România, după ce Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă au sărit la bătaie, iar Dan Pavel a intervenit pentru a-i despărți. 

Tensiunile au atins cote maxime în echipa Faimoșilor. Ștefan este în conflict cu Zanni și Sebastian și a răbufnit chiar în timpul jocului pentru imunitate, pe care cei din echipa roșie l-au și pierdut.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la decizia lui Zanni de a intra pe traseu înaintea lui Ștefan, motiv pentru care acesta din urmă l-a acuzat că face strategii. După aceea, o replică din partea cântărețului i-a pus capac fostului jucător de la Rapid.

Scene halucinante la Survivor România! Dan Pavel a intervenit în bătaia dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă

„Voi faceți cele mai urâte lucruri pe aici, sunteți nebuni la cap?! Sunteți periculoși”, le-a spus Ștefan colegilor săi, Zanni și Sebi.

ADVERTISEMENT

Când lucrurile păreau să se liniștească, Zanni i-a spus lui Ștefan că a trăit în șanț și de aceea are această atitudine agresivă, iar sportivul a răbufnit din nou la adresa lui.

Furios, Ștefan s-a legat de trecutul lui Zanni și i-a spus că nu a avut nimic până la vârsta de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„Niște perverși! Niște mincinoși! Băi, nu ai avut toată viața curent! Și-mi spui mie că am trăit în șanț? Până la 20 de ani nu ai avut cablu în casă și îmi spui mie că am trăit în șanț?”, a fost replica fostului fotbalist.

„Da, n-am avut nimic, așa e”, i-a răspuns protejatul lui Alex Velea.

Daniel Pavel a intervenit în conflictul lor și le-a reamintit că un astfel de comportament nu este acceptat la Survivor România: „Ne liniștim, pentru că astea sunt regulile la Survivor.”

ADVERTISEMENT

„Ești foarte needucat, ești cel mai frustrat, n-am cuvinte pentru tine, pe bune îți spun. Mi-e și rușine că ne faci cinste în halul ăsta fotbaliștilor”, i-a reproșat Sebastian Chitoșcă lui Ștefan.

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate la o diferență uriașă

Faimoșii au pierdut primul joc pentru imunitate din această seară, scorul fiind de 10 – 2 pentru Războinici. Tensiunile dintre membrii echipei și-au pus amprenta și pe traseu, din moment ce au adus doar două puncte.

Nu este prima dată când Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă au certuri în cadrul reality show-ului filmat în Republica Dominicană. Echipa roșie este tot mai dezbinată în ultima vreme, iar certurile sunt la ordinea zilei.

În ediția de joi, 13 mai, Sebi l-a acuzat pe Ștefan că minte foarte mult. Această convingere a venit după ce Irisha a declarat că băieții din echipa ei (n.r. Sebi și Zanni) au pus-o la zid, chiar înainte să fie eliminată.

Fostul portar s-a simțit jignit și a spus că nu mai vrea să aibă vreo legătură cu cei doi colegi. „Legat de treaba asta, că tot sunteți amândoi aici, aș vrea ca din momentul de față noi trei să ne vedem fiecare de treaba lui și de pătrățica lui, dacă vreți să ne salutăm, bine, dacă nu, nu.

Dacă vreți ne susținem pe traseu, dacă nu, nu, nu am niciun fel de problemă, în rest, cuvântul prietenie între noi trei nu va exista în această competiție”, a declarat Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT