News

Scene horror în Brăila! Bătaie cu săbii și topoare într-un cartier al orașului

Scene horror în Brăila! Mai mulți indivizi s-au bătut cu săbii și topoare într-un cartier al orașului. Două persoane au ajuns de urgență la spital având nevoie de îngrijiri medicale
19.12.2021 | 16:02
Scene horror in Braila Bataie cu sabii si topoare intrun cartier al orasului
Scene horror surprinse în Brăila! Sursa foto - DANI AMARIEI / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

A fost bătaie ca-n șapte păcate într-un cartier din Brăila în prima zi a weekendului. Mai mulți indivizi s-au luptat cu săbii și topoare în dreptul unei cafenele din oraș. În urma confruntării, două persoane au ajuns la spital.

Potrivit informațiilor oferite de martori, trei indivizi au atacat mai multe persoane într-un cafe-bar. Au făcut-o la fel cum ar fi văzut ei în filme.

ADVERTISEMENT

Scene horror la Brăila!

Mai întâi au lovit geamurile localului, după care n-au mai ezitat o clipă și s-au luat la bătaie cu alți patru bărbați. La final, doi dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Întregul incident a avut loc în cartierul Vidin din Brăila. Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au sesizat faptul că trei bărbați, care aveau asupra lor topoare și săbii, loveau ferestrele unei societăți comerciale.

ADVERTISEMENT

N-au apucat să-i prindă pentru că toți au fugit la puține momente după ce oamenii legii și-au făcut apariția în zonă.

Cei trei indivizi care au distrus barul și au rănit două persoane ar fi avut un conflict mai vechi cu ceilalți patru care se aflau la acel moment în cafenea.

ADVERTISEMENT

Conform cadrelor medicale, doi bărbați, de 41 și 45 de ani, au ajuns la spital. Sursele judiciare au transmis că întregul local a fost distrus.

În cele din urmă, oamenii legii i-au identificat pe cei trei care au distrus barul și au atacat persoanele.

ADVERTISEMENT

Pe numele lor există acum un mandat de arestare.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

„Era sânge ca la măcelărie şi tot barul a fost distrus. S-au folosit topoare şi săbii”, au declarat surse judiciare, pentru Debraila.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: