Hotnews

SCENE INCREDIBILE în Capitală. O femeie, jignită de controlorii RATB: “Hipopotamule”

Scene incredibile au fost surprinse în Bucureşti, vineri dimineaţa, la capătul liniei de tramvai 32, în Piaţa Unirii. În timp ce amendau un călător fără bilet, controlorii grupaţi în...
11.03.2016 | 18:13
SCENE INCREDIBILE în Capitală. O femeie, jignită de controlorii RATB:

Scene incredibile au fost surprinse în Bucureşti, vineri dimineaţa, la capătul liniei de tramvai 32, în Piaţa Unirii. În timp ce amendau un călător fără bilet, controlorii grupaţi în dreptul uşilor s-au arătat foarte iritaţi când o doamnă a încercat să se strecoare pe lângă ei, ca să coboare. Mai mult, unul dintre controlori a jignit-o pe femeie, spunându-i “Hipopotamule”.

Incidentul s-a petrecut, vineri dimineaţă, în jurul orei 9.30, la capătul liniei de tramvai 32, în Piaţa Unirii. O femeie care nu avea nicio legătură cu bărbatul pe care controlorii tocmai îl amendau a încercat să se strecoare spre uşă, pentru a coborî din tramvai. În trecere, a atins-o pe o controloare, care a reacţionat imediat, ţipând la femeie: “Ce te împingi? Nu ai loc?” Colegii controlori au uitat numaidecât că aveau treabă şi s-au năpustit asupra femeii. “Hipopotamule”, i-a strigat unul dintre ei, potrivit click.ro.

Femeia s-a blocat, apoi a pus mâna pe telefon să cheme un echipaj de poliţie.

“De ce mă jigniţi?”, îi tot întreba femeia pe controlorii care, furioşi că aceasta nu se lasă umilită şi cheamă poliţia în ajutor, au început s-o bruscheze.

Călătorii i-au sărit femeii în ajutor, atrăgându-le atenţia controlorilor.

Sursă: www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri