News

Scene incredibile cu Marian Oprișan în prim plan. Cum s-a contrat cu președintele PNL al CJ Vrancea. Video

25.01.2021 | 14:22
Scene incredibile cu Marian Oprisan in prim plan Cum sa contrat cu presedintele PNL al CJ Vrancea Video
ADVERTISEMENT

Moment bizar la o tăiere de panglică, cu fostul președinte al CJ Vrancea, Marian Oprișan, și primarul din Focșani Cristi Misăilă, în prim plan.

Prezenți la sărbătorirea Unirii Principatelor Române, cei doi au oferit un moment ridicol în timpul inaugurării unui imobil de patrimoniu.

ADVERTISEMENT

La mai bine de 30 de ani de la începerea lucrărilor, actualul vicepreședinte al CJ Vrancea, Marian Oprișan, a avut mai multe lucruri de împărțit cu rivalii din PNL.

Marian Oprișan, moment incredibil la inaugurarea unei clădiri din Focșani

Inițial s-a contrat cu președintele liberal al Consiliului Județean, Cătălin Toma, pe tema destinației viitoare a clădirii recent abilitate. Actualul CJ Vrancea a declarat că intenționează să ofere clădirea Universității București și „Al. I Cuza” din Iași, care vor să deschidă linii de studiu la Focșani.

ADVERTISEMENT

Marian Oprișan, din postura de fost președinte al CJ Vrancea, s-a opus și a anunțat că e exclus acest lucru, pentru că își dorește ca această clădire să fie dat către Palatul Copiilor. Mai mult, le-a reproșat celor din PNL că nu dau dovadă de educație și nu „mulțumesc celor din PSD” pentru că au reabilitat clădirea. În replică, liberalul Cătălin Toma l-a acuzat pe Oprișan că nu este educat.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL 

La același eveniment a fost oferit și un alt moment ciuda, cu Marian Oprișan îmbrâncindu-se cu primarul din Focșani.

ADVERTISEMENT

În imagini se observă cum primarul, întârziat la evenimentul aflat în desfășurare, primește un loc lângă lângă Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei şi preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban.

Oprișan, aflat în rândul secund, decide să meargă în față și să-i ia locul primarului, împingându-l pe aceasta în stanga sa. Evenimentul de inaugurare a avut loc în prezenţa lui Ludovic Orban, a autorităţilor locale şi judeţene, dar şi a Înaltpresfinţitului Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, care a şi oficiat, împreună cu un sobor de preoţi slujba de sfințire, anunță Adevărul.ro.

ADVERTISEMENT