Fotbal international

Scene incredibile cu Pepe! S-a luat la bătaie cu un coechipier. Video

26.01.2021 | 15:43
Scene incredibile cu Pepe Sa luat la bataie cu un coechipier Video
ADVERTISEMENT

Pepe (37 de ani), căpitanul lui FC Porto, s-a luat la bătaie pe teren cu Mamadou Loum N’Diaye (24 de ani), la sfârșitul partidei pe care locul secund din Primeira Liga l-a câștigat contra lui Farense, 1-0.

FC Porto s-a impus în etapa cu numărul 15 din prima ligă a Portugaliei, pe terenul lui Farense. Unica reușită a meciului a fost marcată de Taremi, după 15 minute de joc, iar ”Dragonii” se mențin aproape de liderul Sporting Lisabona.

ADVERTISEMENT

Un singur punct le desparte pe cele două echipe. Porto are însă un meci în plus jucat. La sfârșitul partidei de pe ”Estadio de Sao Luis” din Faro a avut loc un conflict fizic și verbal între Pepe, fostul fotbalist de la Real Madrid și actualul căpitan al lui FC Porto și colegul său, senegalezul Mamadou Loum N’Diaye.

Pepe a fost aproape să se bată cu un coleg de la FC Porto

În imagini se vede cum jucătorul i-a reproșat ceva lui Pepe, care venise să-l felicite. Apoi cei doi fotbaliști s-au îmbrâncit, iar bătaia a fost împiedicată numai de intervenția centralului și a celorlalți fotbaliști.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 14 ani, Real Madrid îi dădea 30 de milioane de euro lui FC Porto pentru transferul lui Kepler Laveran Lima Ferreira, cunoscut drept Pepe.

Portughezul a evoluat timp de 10 sezoane la Real Madrid, timp în care a câștigat 15 trofee, între care trei Ligi ale Campionilor și trei campionate ale Spaniei. În ianuarie 2019, după ce a jucat și pentru Beșiktaș, Pepe s-a întors la FC Porto.

ADVERTISEMENT

Pepe va evolua cel puțin până la 40 de ani

La sfârșitul lui 2020, campioana Portugaliei, a spus că i-a prelungit înțelegerea jucătorului până în 2023, an în care Pepe va împlini 40 de ani.

15 partide și o reușită a bifat Pepe în actuala stagiune, în toate competițiile. 27 de trofee a câștigat de-a lungul timpului apărătorul central, inclusiv un Campionat European cu naționala Portugaliei. În 334 de partide a jucat portughezul pentru Real Madrid și a strâns 15 goluri și 20 de pase decisive.

ADVERTISEMENT

113 selecții și 7 goluri a bifat la naționala Portugaliei pentru care a debutat pe 21 noiembrie 2007, într-un meci cu Finlanda. La un milion de euro este cotat Pepe pe site-ul Transfermarkt. Pepe a mai evoluat în cariera sa și pentru Maritimo.

ADVERTISEMENT