Fotbal intern

Scene incredibile după Carmen – CSA Steaua 1-0! Fanii au invadat terenul şi s-au bătut cu jandarmii! Foto

02.06.2019 | 19:18
Scene incredibile după Carmen - CSA Steaua 1-0

Au fost scene incredibile după Carmen – CSA Steaua 1-0, ultimul meci din play-off-ul Ligii 4. Formaţia antrenată de Marius Lăcătuş a ratat promovarea în Liga 3 pentru al treilea an consecutiv, iar fanii echipei şi-au pierdut cumpătul la finalul meciului din Regie.

Scene incredibile după Carmen – CSA Steaua 1-0. Un fan a avut nevoie de intervenţia medicilor

La finalul meciului Carmen – CSA Steaua 1-0, fanii echipei roş-albaştre au fost protagoniştii unor scene incredibile. După ce echipa a ratat promovarea în Liga 3, ultraşii au început să arunce cu scaune şi cu torţe pe teren. Totul a escaldat imediat, iar mai mulţi suporteri au pătruns pe gazon şi le-au cerut explicaţii jucătorilor antrenaţi de Marius Lăcătuş.

Câţiva fotbalişti ai echipei au fost obligaţi să-şi dea tricoul jos, moment în care stewarzii au intervenit în forţă, aceştia fiind ajutaţi de jandarmii prezenţi la meci. De aici şi până la o bătaie în toată regula a fost doar un pas, mai mulţi ultraşi fiind prinşi de forţele de ordine. În tot acest timp, Marius Lăcătuş a încercat să-i calmeze pe fanii din Peluza Sud, dar “Fiara” a fost apostrofată de aceştia. Unul dintre fanii CSA Steaua a avut nevoie de intervenţia medicilor, fiind bătut de aproape cinci stewarzi în timp ce era căzut. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Scene incredibile după Carmen - CSA Steaua 1-0 (sursă foto: Digi Sport)
Scene incredibile după Carmen – CSA Steaua 1-0 (sursă foto: Digi Sport)

Marius Lăcătuş înţelege furia fanilor echipei

După terminarea meciului din Regie, Marius Lăcătuş a vorbit despre situaţia de la echipă şi a anunţat că este principalul vinovat pentru ratarea promovării în Liga 3. În plus, “Fiara” a susţinut că înţelege faptul că suporterii şi-au pierdut cumpătul la finalul meciului.

“E normal ca fanii să fie supăraţi, în condiţiile în care i-am dezamăgit al doilea an la rând. Ei au crezut în proiect, au stat aproape de noi tot timpul. Eu îmi asum eşecul, principalul vinovat când nu sunt rezultate e antrenorul. Important e ca această echipă să meargă înainte, cu sau fără mine”, a declarat Marius Lăcătuş pentru Digi Sport.