Fotbal international

Scene incredibile după Olanda – Ecuador! Louis van Gaal, lăsat cu “ochii în soare” la stadion

Louis van Gaal a fost lăsat cu „ochii în soare” la stadion după confruntarea dintre Olanda și Ecuador, scor 1-1, în runda 2 de la Campionatul Mondial din Qatar.
25.11.2022 | 21:40
Scene incredibile dupa Olanda  Ecuador Louis van Gaal lasat cu ochii in soare la stadion
Louis van Gaal, lăsat să aștepte 10 minute la conferința de presă de după Olanda - Ecuador
ADVERTISEMENT

Mai exact, selecționerul „portocalei mecanice” a fost lăsat să aștepte nu mai puțin de zece minute la conferința de presă de la finalul meciului.

Louis van Gaal, lăsat să aștepte 10 minute la conferința de presă de după Olanda – Ecuador

Olanda a remizat cu Ecuador în a doua rundă a grupei A de la Campionatul Mondial din Qatar, scor 1-1, însă conferința de presă de la finalul confruntării a oferit o scenă uluitoare.

ADVERTISEMENT

Gustavo Alfaro, selecționerul Ecuadorului, a răspuns la toate întrebările din partea presei, însă nu s-a grăbit deloc, ci a oferit răspunsuri detaliate, care au durat câte 3-4 minute.

În tot acest timp, Louis van Gaal a așteptat afară pentru a-i veni rândul, iar conferința sa de presă a fost decalată cu 10 minute față de ora stabilită.

ADVERTISEMENT

Când au trecut unul pe lângă celălalt cei doi și-au strâns mâna, iar Louis van Gaal a spus „He is the best!” (N.r – E cel mai bun!).

Louis van Gaal, lăsat să aștepte la conferința de presă
Louis van Gaal, lăsat să aștepte la conferința de presă

Un caz similar s-a petrecut în România, dar Cristiano Bergodi s-a enervat pe Gică Hagi

Într-un duel din 2019 între FC Voluntari și Viitorul, scor 1-2, Gică Hagi a stat nu mai puțin de 30 de minute la conferința de presă, iar Cristiano Bergodi s-a înfuriat pe „Rege” pentru că l-a lăsat să aștepte atât de mult până să îi vină rândul.

ADVERTISEMENT

„Regele” a vorbit atunci despre dezvoltarea fotbalului românesc, fiind supărat pe autorități pentru că nu se implicau în sprijinirea proiectului său.

„Două minute, atât stau! Nu se poate să stea unul o oră și să vorbească de toate problemele din România! Haide, haide, haide! Câteodată trebuie spus, vrem să plecăm și noi acasă!”, a spus Cristiano Bergodi nervos la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, discursul lui Gică Hagi începuse prin a spune că nu va sta mult la conferința de presă, fiind bucuros pentru victoria echipei sale: „Încerc să fiu cât mai scurt, pentru că sunt fericit, pentru că am avut şansă mare, am luat trei puncte importante”.

ADVERTISEMENT