News

Scene incredibile în Galați. Un bărbat beat a dormit trei ore la volanul mașinii într-o intersecție

28.04.2021 | 16:07
Scene incredibile in Galati Un barbat beat a dormit trei ore la volanul masinii intro intersectie
ADVERTISEMENT

Caz incredibil la Galați în plină zi. Un bărbat de 39 de ani, beat, a dormit la volanul mașinii sale mai multe ore într-o intersecție intens circulată din oraș.

Din spusele martorilor oculari, autovehiculul a stat nemișcat și a încurcat circulația în zonă aproximativ trei ore. A fost nevoie ca un șofer de autobuz să sune la Poliție pentru a anunța situația.

ADVERTISEMENT

Agenții au reușit să-l scoată pe bărbat din mașină, însă au avut mult de furcă cu acest individ, dat fiind faptul că acesta a devenit recalcitrant și a provocat un scandal.

Un bărbat beat a dormit trei ore la volanul mașinii într-o intersecție din Galați

Incidentul din orașul de la malul Dunării a avut loc miercuri în jurul orei 11:00, într-o intersecție din apropierea drumului de centură. Mașina nemișcată, cu bărbatul băut dormind în interior, a îngreunat circulaţia autobuzelor.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, după aproximativ trei ore, un şofer de autobuz a sunat la Poliţia Locală, iar echipajul ajuns la faţa locului a solicitat prezenţa şi unui echipaj de la Biroul Poliţiei Rutiere Galaţi, deoarece persoana se afla în stare de ebrietate.

Individul a creat probleme și după ce s-a trezit din lungul somn în care era intrat. Astfel, după ce și-a revenit, bărbatul a vrut să pornească maşina şi să plece. Întrucât că era recalcitrant, polițiștii l-au încătușat.

ADVERTISEMENT

Rudele bărbatului, chemate la fața locului

La fața locului a fost chemat și tatăl bărbatului. Împreună cu acesta, polițiștii au reușit să-l scoată pe bărbat din mașină.  Șoferul care a adormit la volan are 39 de ani. Deoarece a provocat scandal, el a fost amendat de polițiști.

”A fost imobilizat pentru că devenise agitat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 ani din localitatea Smârdan, județul Galați. Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, întrucât martorii oculari, printre care și șoferii de autobuz au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în baza Legii 61/1991, s-a luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la fața locului și l-au luat acasă”, au explicat reprezentanții IPJ Galați, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT