Fotbal international

Scene incredibile în ligile inferioare din Franța. Un jucător și-a mușcat adversarul de organul genital. Ambii au fost suspendați

19.02.2020 | 15:22
Scene incredibile in ligile inferioare din Franta Un jucator sia muscat adversarul de organul genital Ambii au fost suspendati
ADVERTISEMENT

Un caz incredibil a avut loc în ligile de amatori din Franța. După meciul dintre Terville și Soetrich, încheiat 1-1 la sfârșitul anului trecut, fotbaliștii s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a apelat la o metodă rar văzută pentru a-și descărca furia: și-a mușcat un adversar de penis.

Concediu medical după un meci de fotbal de amatori

De cele mai multe ori, meciurile de fotbal din ligile de amatori sunt presărate cu bună dispoziție și o ieșire la bere la sfârșitul meciului. Nu a fost cazul și în Franța, când, după rezultatul de egalitate înregistrat între Terville și Soetrich, în parcarea stadionului de provincie a izbucnit un scandal.

Doi dintre advesari au început să se ia la bătaie în drum spre mașinile personale, un al treilea jucător a intervenit pentru a opri conflictul, moment în care fotbalistul de la Seotrich a apelat la o metodă incredibilă pentru a-și vărsa furia: l-a mușcat pe cel care a vrut să calmeze spiritele de penis.

Victima a avut nevoie să fie cusută în patru locuri ale organului genital și a trebuit să ceară un concediu medical de patru zile de la locul de muncă.

Ambii au fost suspendați

La câteva luni de la momentul evenimentului, marți a venit și „nota de plată”. Chiar dacă victima atacului a intervenit în scandal cu gânduri bune, nu a scăpat de sancțiune, primind șase luni de suspendare din partea asociațiilor conducătoare ale fotbalului amator din Franța.

De cealaltă parte, atacatorul de la Soetrich va putea intra pe terenurile de fotbal doar alături de prieteni, nu într-un cadru organizat, nici măcar în ligile de amatori, fiind suspendat pentru cinci ani.

Terville, echipa care a organizat partida, obținuse primul punct din acel sezon datorită remizei cu Soetrich, dar nici clubul nu a scăpat de sancțiuni. Asociația de fotbal amator i-a penalizat cu două puncte, ajungând la -1, și 200 de euro amendă, pentru lipsa de reacție în momentul în care a izbucnit scandalul.

Tags: