News
notix pixel id

Scene incredibile în Timiș. Un șofer beat s-a luptat cu polițiștii: “Vă bat pe amândoi acum!”. Video

Un șofer beat din Timiș s-a certat cu polițiștii. Bărbatul a fugit și a fost găsit într-un bar.
26.05.2021 | 17:38
Scene incredibile în Timiș. Un șofer beat s-a luptat cu polițiștii:
Polițistă din Botoșani, lovită în timp ce încerca să imobilizeze un infractor. Sursa foto - ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Situație tensionată într-o localitate din Timiș după ce un bărbat a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,70 la mie în aerul pur respirat.

Imediat după ce i s-a stabilit alcoolemia, bărbatul a fugit de oamenii legii. Ulterior, omul a fost prins într-un bar din localitate, conform Digi24.

Polițiștii au încercat să-l imobilizele pentru a-l transporta la spital să i se recolteze probe, dar bărbatul a devenit violent și s-a împotrivit.

ADVERTISEMENT

Scene violente în Timiș. Un șofer beat s-a luptat cu polițiștii

Cei doi polițiști prezenți la fața locului s-au chinuit câteva minute să-l scoată pe bărbat din local și să-l imobilizeze.

Șoferul a devenit violent și i-a amenințat pe oamenii legii. Scenele au fost filmate. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

ADVERTISEMENT

 

 

În cele din urmă, oamenii legii au reușit să-l încătușeze abia după ce l-au pus la pământ. Bărbatul a rămas fără permis și i s-a întocmit și dosar penal.

Situație riscantă petrecută pe drumurile naționale în cursul zilei de marți, 25 mai. În județul Giurgiu, un șofer a riscat o depășire și era să creeze o adevărată tragedie.

ADVERTISEMENT

Șoferul unei dube a fost la un pas de o catastrofă după ce a intrat riscant într-o depășire. Incidentul a avut loc pe Drumul Județean 601 A.

După ce s-a angajat într-o depășire fără a se asigura, șoferul imprudent a fost nevoit să intre pe câmp, conform Observatornews.

ADVERTISEMENT

Momentele periculoase s-au petrecut în apropierea localității Joița. Șoferul unei dube încearcă să forțeze o depășire fără a se asigura. Bărbatul neglijent nu a avut altă soluție decât să vireze puternic la stânga și să intre pe câmp, pentru a evita un accident dezastruos.

Recent, un accident înfiorător s-a petrecut la Iași. Cinci tineri au fost răniți grav după ce au intrat cu mașina într-o casă. În mașină erau tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Aceștia se aflau într-o mașină și se întorceau de la discotecă. Accidentul rutier s-a produs la prima oră a zilei, pe DN 28, în localitatea Scopoșeni din comuna Gorban. Potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași, victimele au fost transportate la Spitalul Sfântul Spiridon Iași, respectiv Spitalul de Neurochirurgie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri