ADVERTISEMENT
Fotbal international

Scene incredibile înainte de Manchester United – Liverpool! Fanii au pătruns pe Old Trafford în semn de protest. Video

Autor: Traian Terzian | 02.05.2021 | 17:21
Scene incredibile înainte de Manchester United - Liverpool! Fanii au pătruns pe Old Trafford în semn de protest. Video
Fanii echipei Manchester United continuă proteste împotriva familiei Glazer, care deține clubul, și au pătruns pe terenul stadionului Old Trafford cu puțin timp înaintea derby-ului cu FC Liverpool. Sursă foto: The Sun

Fanii echipei Manchester United continuă protestele împotriva familiei Glazer, care deține clubul, și au pătruns pe terenul stadionului Old Trafford cu puțin timp înaintea derby-ului cu FC Liverpool.

ADVERTISEMENT

Suporterii ”diavolilor roșii” s-au răsculat împotriva conducerii americane după ce aceștia au înscris echipa în Superliga Europei, proiect care a picat la 48 de ore după ce fusese anunțat.

În urmă cu o săptămână, fanii au pătruns în baza de pregătire a echipei și le-au cerut acționarilor americani să plece, iar antrenorului Ole Gunar Solskjaer i s-au cerut explicații.

Protest halucinant al fanilor lui Manchester United pe Old Trafford

Conform The Sun, cu două ore înaintea marelui derby cu FC Liverpool, fanii lui Manchester United și-au continuat protestele și au spart barajul poliției pătrunzând pe terenul stadionului Old Trafford și punând în pericol desfășurarea meciului.

ADVERTISEMENT

Fani Old Trafford protest

Suporterii au aprins fumigene, iar una dintre acestea a fost aruncată înspre studioul de la stadion al celor de la Sky Sport, unde se afla fostul jucător al celor de la Liverpoo, Steven Gerrard. Sky Sports susține că fanii au luate camere de luat vederi de pe teren, precum și mingi, steagurile de la colț și alte obiecte.

Presa britanică vorbește despre un plan al suporterilor din Manchester pentru a bloca sosirea celor două autocare la stadion și astfel partida să fie amânată sau cel puțin întârziată.

ADVERTISEMENT

Liverpool anunță că meciul se va juca

Delegația echipei FC Liverpool a fost informată de forțele de ordine ca pentru moment să rămână în hotelul din Manchester unde este cazată până la calmarea spiritelor. ”Cormoranii” au anunțat totuși pe rețelele de socializare că întâlnirea se va disputa.

Fani Old Trafford protest

ADVERTISEMENT

Manchester United este unul dintre cele 12 cluburi care au aderat la ideea organizării unei Superligii Europene de fotbal, alături de Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City și Tottenham Hotspur, din Anglia, AC Milan, Inter Milano și Juventus, din Italia, plus Atletico Madrid, Barcelona și Real Madrid, din Spania.

UEFA și FIFA au contraatacat și au anunțat măsuri extrem de dure pentru echipele care i-au manifestat intenția de a evolua în European Super League. Cluburile urmau să fie excluse din competițiile continentale intercluburi, iar jucătorii suspendați pe viață de la acțiunile echipelor naționale a țărilor din care proveneau.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!