Scene incredibile la Copenhaga! Campionii, UITAŢI pe aeroport!

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
02/08/2016, 00:03
Scene incredibile la Copenhaga! Campionii, UITAŢI pe aeroport!

La finalul meciului cu Pandurii, antrenorul suspendat al Astrei, Marius Şumudică, a criticat lipsa organizării şi a implicării financiare din partea lui Ioan Niculae.

“Echipa îşi va reveni, sînt sigur de asta. FC Copenhaga are calitate, are condiţii foarte bune.  Noi acum ajungem la ora 2.00 noaptea la hotelul din Bucureşti. La 6.00 ne trezim să ne ducem la aeroport şi după vrem să ne calificăm în Ligă… Nu ne-am permis să luăm un charter, e tare greu să ne luăm charter. Nu avem condiţiile necesare. Ne întoarcem a doua zi din Copenhaga şi sîmbătă avem meci”, a declarat Şumudică la finalul partidei de la Severin, cu Pandurii.

Au făcut 10 ore pe drum!

Temerile şi nemulţumirile lui Marius Şumudică s-au adeverit la cîteva ore distanţă! Plecaţi spre Danemarca la doar 4 ore după ce au ajuns la un hotel din Snagov, lîngă Bucureşti, jucătorii Astrei au avut un drum de coşmar! Conform apropiaţilor tehnicianului, drumul din Bucureşti şi pînă în Copenhaga a durat zece ore, cu şapte ore mai mult decît în mod normal!

“Toată lumea este nemulţumită! Sînt campionii României şi nu au parte de condiţii elementare! Fotbaliştii au dormit 3-4 ore, au făcut un drum de 10 ore, iar după aceea patronul urmează să fie nemulţumit dacă se ratează calificarea mai departe”, au precizat sursele FANATIK.RO. O cursă normală din Bucureşti la Copenhaga, fără escală, durează 2 ore şi jumătate!

Au aterizat la….Malmo!

Chiar dacă oficial nu a vrut să dezvăluie motivele care au dus la declaraţiile făcute după meciul cu Pandurii, Şumudică s-a declarat faţă de apropiaţi nemulţumit de faptul că şefii de la Astra nu au putut obţine o cursă directă către Copenhaga şi au aterizat la Malmo, Suedia!

“Chiar dacă toată lumea a înţeles că domnul Niculae a trecut prin momente grele şi că situaţia financiară de la echipă a fost afectată direct, unele lucruri sînt absurde”, sînt de părere sursele autorizate FANATIK.RO.

Uitaţi de şofer în aeroport

Problemele pentru giurgiuveni nu s-au oprit aici! Deşi în momentul în care au ajuns la Malmo trebuiau să fie preluaţi direct de un autocar care să îi ducă pînă în Danermarca, aceştia nu au fost aşteptaţi de nimeni. Iar motivul invocat de şoferul autocarului a fost acela că era la Copenhaga, unde îi aştepta la aeroport!

“Asta a mai însemnat o întîrziere de aproximativ 3 ore! Am plecat din Snagov la 5 dimineaţă, am ajuns la hotelul din Copenahga la 15:00. Am mai aşteptat o oră să vină autocarul, care a plecat din Danemarca doar după ce s-au lămurit problemele”, au precizat colaboratorii lui Şumudică.

1573 km este distanţa dintre Bucureşti şi Copenhaga

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×