Life

Scene incredibile la iUmor. Mihai Bendeac, scos din minți de Vlad Marin. Ce a făcut concurentul

11.03.2021 | 00:12
Scene incredibile la iUmor Mihai Bendeac scos din minti de Vlad Marin Ce a facut concurentul
Mihai Bendeac, replici dure la iUmor. Sursă foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a fost scos din minți de către un concurent la iUmor. Vlad Marin a încercat să îi impresioneze pe cei trei jurați cu momentul lui, dar a eșuat. Însă, lucrurile au luat o întorsătură urâtă atunci când Bendeac a părăsit platoul, fiind enervat la culme din cauza unei replici a concurentului.

La un moment dat, Cheloo a simțit nevoia să întrerupă momentul umoristic. Juratul de la Antena 1 a considerat că Vlad Marin este unul dintre cei mai slabi concurenți din toate sezoanele iUmor.

ADVERTISEMENT

“Vlăduț când ți-ai structurat numărul de umor. Cum ai făcut? Dă-ne și nouă tehnica. Ce ai scris tu pe foaie? Hai să scriem împreună să vedem cât durează”, i-a spus Cheloo. Vlad Marin a încercat să își justifice momentul afirmând că și-a dorit să combine ideea de stand up comedy cu teatrul, mai ales la partea de “strâmbături”.

Mihai Bendeac, scos din minți de Vlad Marin, la iUmor

Auzind replica celui care s-a lăudat cu succesul lui de pe Tik Tok, Mihai Bendeac și-a ieșit din minți. A început să înjure la masa juriului, apoi i-a aruncat câteva replici dure concurentului. Într-un final, juratul iUmor a părăsit platoul, fiind prea nervos.

ADVERTISEMENT

“Bă, mor! Bă, băiatule! Deci, dacă apare chestia asta la televizor, vă frâng, vă distrug! Dacă tu poți să te raportezi la teatru… Hai, mai las-o-n … mea! Dacă voi o să ajungeți să îmi plătiți mie pensia, o să am grijă să ajung suficient de bogat încât să nu am nevoie de pensia voastră!”, a răbufnit Mihai Bendeac.

Vlad Marin, concurentul care l-a scos din minți, este antrenor personal, pasionat de tatuaje. Nu a mai făcut stand up comedy până acum, dar a reușit să strângă câteva mii de urmăritori pe Tik Tok. Tocmai de aceea a și prins curaj să participe în această emisiune.

ADVERTISEMENT

Juratul iUmor și-a cerut apoi scuze, în culise

Ulterior, după ce s-a mai calmat și a revenit în platou, Mihai Bendeac a recunoscut că a folosit un vocabular nepotrivit. Delia l-a taxat pe colegul ei de la masa juraților, spunându-i că ea a fost impresionată de reacția lui Vlad Marin.

Se pare că acesta și-a dat seama prea târziu de gafa pe care a făcut-o, însă s-a putut observa pe chipul lui dezamăgirea, în momentul în care idolul lui și-a ieșit din minți și a început să îl înjure.

ADVERTISEMENT

Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Înduioșat de vorbele Deliei, Mihai Bendeac a decis să meargă în culise. Acolo l-a găsit pe Vlad Marin și i-a explicat toată situația neplăcută. Mai mult decât atât, Bendeac a decis chiar să îl îmbrățișeze pe concurentul de la iUmor, după ce a aflat că fusese deja testat pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT