Sport

Scene incredibile la porţile de pe Santiago Bernabeu! Ce s-a întâmplat cu fanii care au plecat mai devreme şi au vrut să se întoarcă. Video

Nu toți fanii echipei Real Madrid au crezut până la capăt în favoriții lor, în duelul cu Manchester City, în manșa a doua a semifinalei UCL. Câțiva suporteri au părăsit arena înainte de ultimul fluier și au regretat.
05.05.2022 | 17:10
Scene incredibile la portile de pe Santiago Bernabeu Ce sa intamplat cu fanii care au plecat mai devreme si au vrut sa se intoarca Video
Aproximativ 300 de fani ai echipei Real Madrid au trăit la intensitate maximă, la porțile stadionului, finalul duelului cu Manchester City 3-1. Sursa foto: mirror.co.uk
ADVERTISEMENT

Real Madrid a demonstrat încă o dată că este ”specialista” Ligii Campionilor, reușind să întoarcă spectaculos soarta calificării în dubla cu Manchester City. Nu toți fanii s-au bucurat alături de favoriți.

Au plătit zeci de euro pe bilet, da au văzut meciul la porțile stadionului

Câteva sute de fani ”los blanco” au părăsit stadionul Stantiago Bernabeu cu câteva minute înainte de fluierul final al manșei secunde din semifinala Real Madrid – Manchester City 3-1.

ADVERTISEMENT

Cei care nu au crezut până la capăt în favoriți lor au regretat amarnic. În minutul 90 Rodrygo restabilea egalitatea la 1 și dădea semnalul unei ”remontada” demne de o ”Regină a Europei”.

Vuietul tribunelor i-au întors din drum pe cei ”necredincioși”, dar stewarzii le-au interzis reintrarea pe stadion. Nici nu au apucat să se dezmeticească bine fanii din afara arenei că tribunele s-au cutremurat din nou (minutul 90+1), când același Rodrygo ducea scorul la 2-1 pentru ”los blanco”.

ADVERTISEMENT

Cei ce au părăsit stadionul au înțeles că echipa lor este aproape de o performanță extraordinară și au încins telefoanele mobile. Un clip video apărut pe rețelele de socializare a făcut înconjurul lumii.

În imagini se văd zeci de fani (conform express.co,uk ar fi fost vorba de sute de suporteri), care au urmărit pe telefoanele mobile transmisia partidei.

ADVERTISEMENT

Vezi AICI imaginile cu fanii neinspirați care au părăsit stadionul Stantiago Bernabeu înainte de finalul partidei Real Madrid – Manchester City 3-1.

Pentru ca ”durerea” să fie și mai mare, la cinci minute de la intrarea partidei în prelungiri, Karim Benzema a obținut o lovitură de la 11 metri, și tot el a înscris golul care avea să fie decisiv.

ADVERTISEMENT

În jurul arenei din capitala Spaniei, fanii nu au mai avut puterea să sărbătorească. Abia după ce Daniele Orsato a pus capăt înfruntării s-a declanșat nebunia.

Real Madrid s-a calificat, miercuri, în cea de a 17-a finala de Liga Campionilor. Tot gruparea de pe Santiago Bernabeu este și deținătoarea recordului de trofee câștigate, cu 13 exemplare în vitrină.

ADVERTISEMENT