ADVERTISEMENT
News

Scene incredibile la Târgu Jiu. O femeie cu piciorul în ghips a fost dusă în spate de fiica ei, pentru că medicii i-au refuzat internarea

Autor: Flaviu Popa | 25.06.2020 | 16:58
Scene incredibile la Târgu Jiu. O femeie cu piciorul în ghips a fost dusă în spate de fiica ei, pentru că medicii i-au refuzat internarea
O femeie cu piciorul în ghips, plimbată în spate de fiica sa. Foto: Adevărul

O pacientă cu piciorul în ghips a fost lăsată să aștepte în fața spitalului pentru că Nelu Tătaru era în vizită.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost cărată în spate de fiica sa până în spital, în condițiile în care medicii i-au refuzat asistența medicală, fiind preocupați cu vizita ministrului.

Pacienta, în vârstă de 64 de ani, originară din Rovinari, a așteptat mai bine de o oră în căldură în fața Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

O femeie din Târgu Jiu, lăsată să aștepte o oră în fața spitalului, pentru că Nelu Tătaru era în vizită

Sătulă de așteptare, fiica femeii a luat-o în spate și a dus-o în spital, în condițiile în care femeia avea piciorul în ghips.

Femeii i-a fost refuzată asistența medicală pentru că ministrul Sănătății Nelu Tătaru se afla în vizită la spital, lucru afirmat de angajații unității spitalicești.

ADVERTISEMENT

Fiica femeii a făcut apel la o patrulă de poliție pentru a intra în spital. „Nu se poate aşa ceva. Stăm de o oră în maşină şi nu este primită. Pe urmă se încălezeşte în maşină, i se ia temperatura şi nu e primită că are COVID-19.

Este operată la picior, are două şuruburi şi am venit cu ea să-i tragă firele. Am ţinut-o în stradă o oră şi acum ne-a dat voie să intrăm în spital cu ea. Ni s-a spus că vine ministru şi nu avem voie să băgăm maşina aici. Posibil că este mai important cine vine decât un bolnav. Nu ne-a dat căruţ şi a fost luată în spate de sora mea“, a declarat femeia revoltată, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost primită în cele din urmă, însă i-a fost refuzat un cărucior, astfel că a fiica femeii a fost nevoită să o ducă în cârcă.

Nelu Tătaru s-a apărat și spune că totul a fost o eroare de management. „Este o greşeală de management tipică. Eu sunt chirurg, medic, şi sunt în sistemul medical de la 14 ani, pentru căp am urmat Liceul sanitar şi atitudinea pentru pacient trebuie să fie cu totul şi cu totul alta.

ADVERTISEMENT

Pacientul primează. Un caz trebuie preluat imediat şi investigat într-o unitate de primiri urgenţă, evaluat printr-un examen în specialitatea respectivă şi tratat în consecinţă. Nu contează dacă vine sau nu minstrul“.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!