News

Scene îngrozitoare într-un spital din Roman! Un bărbat a scos cuţitul în unitatea de primiri urgenţe. VIDEO

05.09.2019 | 17:45
Scene ingrozitoare intrun spital din Roman Un barbat a scos cutitul in unitatea de primiri urgente VIDEO

Scene de coșmar au fost surprinse într-un spital din Roman, județul Neamț. Un bărbat a intrat într-o unitate medicală cu un cuțit, chiar la secția de Urgențe. Momentul în care bărbatul violent începe să îi atace pe oameni și să sară la bătaie a fost surprins de camerele de supraveghere din salonul de așteptare.

Un bărbat a atacat cu cuțitul două persoane într-un spital din Roman

Individul care a intrat la UPU cu cuțitul s-a năpustit asupra unui bărbat care stătea liniștit pe scaun, așteptându-și rândul la medic. Din imaginile prezentate de PRO TV ( vezi VIDEO AICI) reiese comportamentul agresiv al bărbatului. Acesta scoate un cuțit și lovește apoi cu piciorul persoana care stătea jos.

Prietenii celor doi au intervenit în această încăierare pentru a-i despărți. În urma acestui conflict din salonul de la Urgențe, un bărbat de 38 de ani și altul în vârstă de 39 de ani s-au ales cu multiple răni, în urma înjunghierilor.

atac spital roman
Cei care s-au încăierat pe holul de la Urgențe se știau. Aceștia își reglau conturile după un scandal izbucnit la un bar din localitate. Sursa foto: PRO TV

Persoanele care s-au încăierat se știau: veneau de la un scandal dintr-un bar

Persoanele care s-au încăierat la spital se cunoșteau dinainte, iar presa locală scrie că a fost vorba, cel mai probabil, de o reglare de conturi la mijloc. Bărbații erau la spital după ce au început să se bată într-un bar. Poliția a deschis un dosar penal în urma acestui eveniment nefericit, iar atacatorul riscă pușcăria.

 

Tags: