News

Video. Scene ireale în București. Un șofer a intrat intenționat cu mașina într-un grup de copii. Bărbatul a fost reținut. Update

O cameră din sectorul 2 al Capitalei a surprins momentul în care o mașină a intrat într-un grup de copii, doi dintre aceștia având nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost reținut după mai multe zile.
27.04.2022 | 12:20
Video Scene ireale in Bucuresti Un sofer a intrat intentionat cu masina intrun grup de copii Barbatul a fost retinut Update
Polițiștii îl caută pe șoferul care a fugit de la locul accidentului. Credit foto: Hepta
ADVERTISEMENT
27-04-2022
09:26

Imagini video cu momentul în care un șofer intră cu mașina într-un grup de copii. Bărbatul, reținut

Joi, 21 aprilie, 7 persoane din Capitală, printre care adulți și copii, au fost călcați cu mașina intenționat de un șofer inconștient.

Bărbatul care a accidentat în mod intenționat 2 copii cu vârste de 1 și 4 ani, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a fost prins de polițiștii din Capitală.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzațiile de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

”Astăzi, 26 aprilie 2022 (n.r. marți), poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, precum şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis, marţi, Brigada Rutieră.

Cei de la Sindicatul Europol au făcut publice imaginile VIDEO care au surprins impactul, într-o postare pe pagina de pe Facebook.

Un accident auto în care au fost răniți doi copii a avut loc joi, 21 aprilie în Sectorul 2 din Capitală. Imaginile dramatice au fost surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere, notează Antena 3.

Șoferul a intrat intenționat în grupul de copii

“La data de 21.04.2022, în jurul orei 13.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din sectorul 2”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

După cum arată imaginile care au ajuns pe internet, accidentul a avut loc în jurul orei 13:40, pe o stradă din Sectorul 2. În plus, înregistrarea mai sugerează faptul că șoferul a intrat intenționat într-un grup de persoane, cinci copii și trei adulți.

Mai exact, imaginile arată cum un autoturism a intrat cu o viteză relativ redusă în grupul de copii care se afla pe o margine a străzii.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, doi dintre micuții care făceau parte din grupul aflat pe marginea drumului au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia aveau 4, respectiv 1 an.

“În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi pietoni, minori, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată comunicatul Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

Șoferul a fugit de la locul accidentului

După producerea accidentului, șoferul a fugit de la fața locului, iar oamenii legii fac eforturi pentru identificarea acestuia.

“Din datele existente la acest moment, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Str. Ștefan Pascale, la intersecția cu Str. Gimalău, a accidentat doi pietoni, iar după producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului”, au mai transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, după ce a fugit de la locul accidentului, șoferul și-ar fi abandonat și mașina. Acum polițiștii fac demersuri pentru a identifica șoferul și a stabili condițiile în care a avut loc accidentul.

“În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, precum și pentru identificarea conducătorului autovehiculului de către polițiștii Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți din cadrul Brigăzii Rutiere”.

ADVERTISEMENT