News

Scene macabre în stațiunea 2 Mai. Cadavrul unui bărbat a fost adus de valuri la mal

Un cadavru în descompunere a fost adus de valuri în dreptul plajei Micul Golf din stațiunea 2 mai.
18.07.2021 | 16:46
Scene macabre in statiunea 2 Mai Cadavrul unui barbat a fost adus de valuri la mal
ADVERTISEMENT

Turiștii din stațiunea 2 Mai au trecut plin clipe de groază, duminică, 18 iulie. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost adus de valuri la mal.

Nu se știe momentan identitatea victimei. Cadavrul descoperit era în stare de putrefacție.

Este vorba despre o persoană înecată în localitate, în dreptul plajei Micul Golf, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

Cadavrul unui bărbat, adus de valuri la mal, în stațiunea 2 mai

Duminică, 18 iulie, autoritățile au fost alertate cu privire la un cadavru care a fost adus de valurile mării la mal.

Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, iar trupul bărbatului a fost recuperat din apă. Polițiștii fac acum cercetări pentru a identifica victima.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a petrecut la exact o lună după ce un turist în vârstă de 62 de ani a murit înecat în Marea Neagră, tot în localitatea 2 Mai.

Pe 17 iunie, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”, autorităţile au fost alertate prin 112 să intervină în cazul unui bărbat care a fost scos din mare în stare de inconştienţă, în zona Micul Golf din 2 Mai.

ADVERTISEMENT

La faţa locului au fost mobilizate un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), o autospecială cu modul de descarcerare, precum şi elicopterul SMURD.

Conform SAJ Constanţa, bărbatul, un turist în vârstă de 62 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator. Intervenţiile cadrelor medicale au fost în zadar.

ADVERTISEMENT

O femeie a murit pe plaja din Mamaia

O femeia a decedat sâmbătă, 17 iulie, după ce i s-a făcut rău când a ieșit din apa mării. Victima a făcut un stop cardio-respirator pe plajă, la puțină vreme după ce făcuse o baie, scrie Digi24.ro.

Salvamarii au spus că femeii i s-a făcut rău abia după ce a ajuns la șezlong. Ceilalți turiști de pe plajă au sunat la 112. Medicii de la ambulanță nu au reușit să o salveze, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate. Se pare că tragedia s-a petrecut din cauza diferenței de temperatură de pe plajă și din apa mării.

ADVERTISEMENT
Tags: