Life

Scene neașteptate în America Express. Irina Fodor, gestul cu care a uimit pe toată lumea: “Nu vă respectați colegii”

Scene complet neașteptate la America Express noaptea trecută. Irina Fodor a ajuns să certe doi concurenți pentru comportamentul lor.
31.01.2023 | 07:49
Scene neasteptate in America Express Irina Fodor gestul cu care a uimit pe toata lumea Nu va respectati colegii
Irina Fodor, gest fără precedent la America Express. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Este mai mereu calmă, cu zâmbetul pe buze, însă ultimele întâmplări de la America Express au deranjat-o enorm.

Irina Fodor, replici dure la adresa unor concurenți de la America Express

În ediția de luni, 30 ianuarie, de la America Express, Irina Fodor a ajuns să îi certe pe Pufeh și Bruja pentru atitudinea lor față de ceilalți concurenți.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat, de fapt? Cei doi concurenți au ajuns să îi enerveze la culme pe colegii lor și inclusiv Irina Fodor a ajuns să intervină, având în vedere că lucrurile degenerau.

Deși știau foarte bine ce îi așteaptă la America Express,  cei doi concurenți nu au reușit să se conformeze formatului emisiunii. Astfel, atât cameramanii cât și reporterii au fost nevoiți să îi aștepte.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor consideră însă că Pufeh și Bruja nu se străduiesc suficient la America Express și că nu au motivația suficientă, la fel cum se întâmplă în cazul celorlalți concurenți.

De asemenea, soția lui Răzvan Fodor a mai precizat că prin atitudinea lor, cei doi concurenți nu își respectă nici colegii, nici cursa și nici producția.

ADVERTISEMENT

”Nu v-am așteptat, așa cum obișnuiesc, la desk, pentru că dacă voi ați fi întârziat din cauze care nu depind de voi, pentru că nu vă luau mașinile. Cred că nu vă străduiți suficient, pentru că stând pe marginea drumului nu înseamnă că faci autostop-ul. (…)

Eu pot înțelege că nu mai sunteți motivați, înțeleg că nu simțiti adrenalina, înțeleg că nu sunteți competitivi. Dar, nu înțeleg să nu vă respectați colegii, să nu respectați producția, să nu respectați cursa.”, a spus Irina Fodor la America Express.

ADVERTISEMENT

Ce replică i-a dat Bruja Irinei Fodor la America Express

Se pare însă că nici comentariile Irinei Fodor nu au fost pe placul celor doi concurenți. După ce prezentatoarea tv ”i-a certat” pe Bruja și Pufeh, artista nu a fost de acord cu aceste lucruri.

Ea a dezvăluit că este o fire competitivă, este motivată, însă în ultima perioadă se confruntă cu un dezechilibru, iar de aici apar și problemele la care a făcut referire prezentatoarea de la America Express.

”Eu nu am fost de acord cu nimic din ce a spus Irina. Eu sunt o fire foarte competitivă, doar că a apărut ceva în viața mea care m-a dezechilibrat foarte tare.”, a spus Bruja.

Amintim că inclusiv Cătălin Scărlătescu s-a arătat enervat la culme de atitudinea celor doi concurenți, pe care i-a acuzat de lipsă de respect. 

ADVERTISEMENT