News

Scene reprobabile la „Viața Satului”: Un producător de vin s-a lăudat cu certificatele de virginitate ale angajatelor care îi zdrobesc strugurii

14.07.2019 | 17:26

„Viața Satului”, una dintre cele mai urmărite emsiuni ale postului public de televiziune, își dă din nou în petec. De această dată în producția care apare în fiecare dimineață de duminică la TVR a fost invitat un producător de vin care s-a lăudat cu faptul că firma sa produce struguri în mod tradițional. Asta a inclus și superstiția ca strugurii să fie călcați în picioare de fete… virgine. Mai mult, el a prezentat certificatul medical al domnișoarelor din care reiese că această nu și-au început viața sexuală.

Un producător de vin s-a lăudat la „Viața satului” că a angajat virgine

Este vorba despre producătorul de vin de la crama Viișoara, cel care era personajul principal al ultimului episod din „Viața satului”. În contextul în care a dorit să arate faptul că vinul său era foarte autentic, patronul firmei a prezentat în timpul emisiunii certificatele de virginitate ale angajatelor, spre amuzamentul producătorilor care au decis că momentul este demn de postul public de televiziune.

„Aici avem certificatele lor de virginitate, pentru că în legendă se spună că dacă fetele care zdrobesc strugurii (n.r. nu ar mai fi virgine), vinul ar ieși amar!”, se laudă patronul Cramei Viișoara, în timpul emisiunii. Mai mult, potrivit unei telespectatoare, patronul a povestit chiar că a angajat 20 de „virgine” pe care le-a trimis chiar la un control medical și i-a ieșit faptul că doar 6 dintre ele nu își începuseră activitatea sexuală. VEZI GALERIE FOTO

Gepostet von Dora Constantinovici am Sonntag, 14. Juli 2019

„Viața satului”, motiv de scandal în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare

Emisiunea „Viața Satului” a avut parte de critici vehemente în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare. Asta după ce Liviu Dragnea a fost invitat chiar de două ori la una dintre cele mai vechi și urmărite emisiuni din portofoliul postului public de televiziune. Președintele PSD, în prezent condamnat la 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive, a făcut mai multe promisiuni către fermierii români, în prezența ministrului Agriculturii, Petre Daea.

După ce Liviu Dragnea a fost invitat și a doua oară la emisiunea TVR, opoziția a trecut la fapte și a făcut sesizare la CNA: „PNL a sesizat din nou CNA în legătură cu emisiunea ”Viaţa satului” de la TVR1. Transformarea TVR în trâmbiţa PSD cu încălcarea legislaţiei electorale şi sfidând cetăţenii plătitori de taxe pentru televiziunea publică nu mai poate fi tolerată! Suntem hotărâţi să adresăm sesizări instituţiei competente ori de câte ori legea este încălcată şi obligaţia de informare a TVR este transformată în manipulare pe faţă!”, scria deputatul PNL Raluca Turcan, cu o săptămână înainte de alegerile europarlamentare.

De asemenea, și liderul USR – Plus, Dacian Cioloș, a făcut plângere la CNA cu privire la prezența lui Dragnea în emisiune. Acesta a ținut să precizeze că lui i-a fost refuzată prezența în platoul emisiunii în perioada în care era premier tehnocrat: „Îmi amintesc cum TVR folosește un dublu standard. În campania electorală din 2016, TVR a oprit de la difuzare o emisiune „Viața Satului“ la care eu am participat în calitate de prim-ministru independent motivând cu „evitarea oricăror interpretări în campania electorală“, deși nu eram competitor electoral. Din păcate, televiziunea publică a derapat, de această dată, grav în brațele PSD și ale lui Liviu Dragnea”, scria Cioloș, pe rețelele de socializare.

Tags: