News

Scene revoltătoare la Târgu Jiu. O minoră este bătută și umilită de alte fete

06.09.2020 | 21:31
Scene revoltatoare la Targu Jiu O minora este batuta si umilita de alte fete
O minoră este bătută și umilită de alte fete în timp ce un băiat le filmează și se amuză. Sursa foto: captură vide
ADVERTISEMENT

Imagini revoltătoare filmate la Târgu Jiu circulă pe rețelele de socializare. Se vede cum o minoră este bătută și umilită de alte fete în timp ce un băiat le filmează și se amuză.

Scenele au un puternic impact emoțional pentru că se vede clar cum fata de aproximativ 12-13 ani este obligată să stea în genunchi și este lovită cu violență peste față și chiar scuipată de alte patru fete.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc la Târgu Jiu, precizează reprezentanții organizației neguvernamentale „Stop Bully Romania“ care au și postat filmarea pe pagina lor de Facebook.

Scene revoltătoare cu o minoră bătută și umilită de alte fete

În postarea publicată de Stop Bully Romania se precizează că oribila întâmplare a avut loc în Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

„Acest incident a avut loc în Targu Jiu în data de 05.09.2020. Dacă ştie cineva mai multe despre caz si ne poate oferi câteva informaţii despre agresoare si victima“, se arată în postarea organizației Stop Bully Romania.

Potrivit acestei organizații, minora care este lovită şi umilită are vârsta de 13 ani şi este elevă la Şcoala generală nr.1 din Târgu Jiu. Celelate fete care o bat și o umilesc au aproximativ aceeaşi vârstă.

ADVERTISEMENT

Vezi video aici

Filmulețul a fost realizat cu telefonul de către un băiat, care s-a amuzat pe seama celor întâmplate şi, mai mult, chiar le îndeamnă pe bătăușe să o lovească mai tare pe victima lor. Între timp, polițiștii s-au autosesizat și efectuează cercetări în acest caz.

Nu a durat mult până când agresoarele să fie identificate și găsite de către oamenii legii.

„În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj dispunând efectuatarea de verificări”, se arată într-un comunicat al Poliției.

ADVERTISEMENT

”Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 şi 14,din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii. Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe“, se mai arată în comunicatul Poliţiei Gorj.

ADVERTISEMENT
Tags: