News

Scene sângeroase la Târgu Jiu. Doi bărbați au fost înjunghiați pe stradă

Polițiștii din Târgu Jiu au reținut recent doi bărbați care în acest weekend au provocat un scandal în urma căruia două persoane au fost înjunghiate. O victimă a fost înjunghiată în stomac.
16.05.2022 | 18:51
Scene sangeroase la Targu Jiu Doi barbati au fost injunghiati pe strada
Cuțitarul riscă mulți ani de închisoare. Foto simbol. Sursa: flickr.com
ADVERTISEMENT

Din cauza tăieturilor provocate de unul dintre cei doi scandalagii, bărbatul lovit în abdomen a fost programat de urgență în sala de operații. Conform ultimelor informații, cei doi scandalagii au fost reţinuţi duminică, pentru 24 de ore.

Cuțitarul e acuzat de tentativă de omor

Și cealaltă victimă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis luni că procurorii au început urmărirea penală faţă de doi bărbaţi.

ADVERTISEMENT

Ei sunt acuzați de lovire sau alte violenţe, dar şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice. În plus, cuțitarul este acuzat şi de tentativă de omor. Totul a pornit de la un incident în trafic. A urmat o bătaie și la un moment dat, unul dintre scandalagii și-a înjunghiat victima în abdomen.

Nu a fost de ajuns pentru cuțitar, care a înjunghiat şi cealaltă persoană în zona fesei stângi, producându-i răni pentru care, conform primelor estimări ale medicilor, este nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale. Cea de-a doua victimă a fost înjunghiată imediat după ce a coborât din mașină, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

Scandal sângeros în zona stației de taxi

În noaptea de 14/15 mai, în jurul orelor 01:00 – 01:30, la trecerea de pietoni situată pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Târgu Jiu, în zona staţiei de taxi, suspectul C.M.L. a lovit cu piciorul în autoturismul marca Ford K, condus de martora G.M.M., iar după ce autoturismul a oprit pentru ca ocupanţii să ceară explicaţii agresorilor, suspecţii C.R.N. şi C.M.L. s-au năpustit asupra persoanelor vătămate S.C.C. şi P.G.A., care coborâseră de pe bancheta din spate a autoturismului, lovindu-i cu pumnii şi picioarele în diferite zone ale corpului.

În această împrejurare, suspectul C.R.N. a înjunghiat cu un cuţit în abdomen pe victima P.G.A., cauzându-i leziuni care necesită pentru vindecare 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa, persoana vătămată fiind transportată la spital şi supusă unei intervenţii medicale de urgenţă”, se arată în comunicatul de presă.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: