Life

Scene șocante cu Dani Mocanu! Manelistul, acuzat de tentativă de omor după bătaia din benzinărie

Dani Mocanu a fost implicat într-o bătaie într-o benzinărie din Pitești, iar incidentul violent a fost surprins de camerele de supraveghere, iar acum e cercetat pentru tentativă de omor.
21.08.2022 | 13:00
Scene socante cu Dani Mocanu Manelistul acuzat de tentativa de omor dupa bataia din benzinarie
Manelistul Dani Mocanu a fost implicat într-o bătaie într-o benzinărie, scenele șocante fiind surprinse de camerele de supraveghere / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
21-08-2022
10:01

Dani Mocanu, acuzat de tentativă de omor

“Ca urmare a administrării probatoriului şi obţinerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat de presă al poliției, citat de Antena 3.

Dani Mocanu, în cazul în care va fi găsit vinovat, va avea de executat și o pedeapsă de închisoarea cu suspendarea primită, pe lângă condamnarea pentru tentativă de omor.

Dani Mocanu pare să nu se liniștească deloc, problemele pe care le are cu legea fiind din ce în ce mai multe. Săltat în urmă cu câteva săptămâni de mascați pentru o altă presupusă agresiune, manelistul a fost eliberat, iar acum a recidivat și e cercetat pentru tentativă de omor.

Dani Mocanu, în mijlocul unor scene șocante, în benzinărie

Serile trecute, Dani Mocanu a fost implicat într-o bătaie de stradă parcă desprinsă din filmele americane. Manelistul, însoțit de frații săi, dar și de alți bărbați, s-a implicat într-o bătaie cu alte persoane, în mijlocul unei benzinării din Pitești.

ADVERTISEMENT

Întreaga scenă, informează Ziarul Argeșul, a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale benzinăriei. Din imaginile publicate, se poate observa cu Dani Mocanu, alături de alți însoțitori de-ai săi, îl bat cu sălbăticie pe un alt bărbat.

Acesta, lovit și cu ranga, cu pumnii și picioarele, a rămas întinsă pe jos, în benzinărie, vizibil afectat de loviturile încasate. Conform informațiilor, victima a ajuns, de urgență, la spital, acolo unde medicii i-au dat primul ajutor și l-au ținut sub supraveghere peste noapte.

ADVERTISEMENT

Incidentul de o violență extremă nu a ajuns încă în atenția Poliției pentru că, până acum, victima nu a depus plângere împotriva agresorilor săi care au folosit un arsenal de arme albe și obiecte contondente pentru a-l bate.

Manelistul Dani Mocanu, ”client fidel” al Poliției

Manelistul Dani Mocanu pare să devină un ”client” obișnuit al Poliției, incidentele în care este implicat cântărețul fiind din ce în ce mai multe. De altfel, acum trei săptămâni, manelistul ar fi amenințat un alt bărbat cu un cuțit, la un eveniment, motiv pentru care a fost săltat de mascați.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu a fost atunci reținut pentru 24 de ore și plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș. “Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani.

A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii.”, informa IPJ Mureș. Manelistul a fost eliberat, la acea vreme, după 24 de ore de arest, el fiind cercetat în stare de libertate pentru acuzațiile care i-au fost aduse.

ADVERTISEMENT

De-a lungul ultimilor ani, manelistul a fost în repetate rânduri în atenția organelor de ordine, el fiind, de altfel, și în mijlocul unui proces în care este acuzat de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane.

În altă ordine de idei, Dani Mocanu pare că se mândrește cu ”faptele” lui, melodiile manelistului glorificând activitatea infracțională, iar legăturile cântărețului cu personaje celebre din lumea interlopă sunt deja cunoscute.

ADVERTISEMENT