Sport

Scene șocante cu Tyson Fury în prim-plan. Pugilistul a lovit cu furie un taxi pentru că a fost refuzat, din cauză că era beat. Video

Campionul mondial al greilor, Tyson Fury, a oferit un moment șocant în Franța. Refuzat de un taximetrist, din cauză că era într-o avansată stare de ebrietate, boxerul a lovit cu furie mașina.
20.05.2022 | 14:35
Scene socante cu Tyson Fury in primplan Pugilistul a lovit cu furie un taxi pentru ca a fost refuzat din cauza ca era beat Video
Tyson Fury a vrut să ia la bătaie un taximetrist care a refuzat comanda din cauză că pugilistul era beat. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tyson Fury este unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, la categoria grea. Își face KO adversarii din ring, dar nici în afara lui nu este mai blând. Aflat în vacanță, britanicul a vrut să ia la bătaie un taximetrist.

Beat criță, Tyson Fury și-a pierdut cumpătul

În vârstă de 33 de ani Tyson Fury a decis să spună adio boxului profesionist și și-a luat o binemeritată vacanță. Aflat în Franța, britanicul petrece cum știe mai bine.

ADVERTISEMENT

Înbuibat de alcool, pugilistul a fost scos cu greutate dintr-un local și condus spre un taxi care aștepta în apropiere. Când șoferul a observat că Fury abia se putea ține pe picioare, a refuzat să-l primească în mașină.

Cei care îl însoțeau pe sportiv au încercat în zadar să-l convingă pe șofer să accepte comanda. Enervat la culme de refuzul taximetristului, Tyson Fury s-a năpustit asupra mașinii lovind-o cu picioarele.

ADVERTISEMENT

Boxerul a fost calmat cu greu de cei care îl însoțeau, iar șoferul a reușit să părăsească locul în care integritatea lui fizică era grav amenințată de furia britanicului.

Scenele petrecute în Franța nu sunt singulare în viața britanicului. În 2015 acesta a fost suspendat pentru consum de droguri. A avut nevoie de trei ani ca să depășească depresia și să revină în circuitul mondial.

ADVERTISEMENT

Și-a apărat titlul mondial, apoi a anunțat că se retrage

Tyson Fury a devenit celebru după lupta în care l-a învins pe Vladimir Klitschko, în 2015, cucerind astfel titlul mondial la categoria grea.

De atunci britanicul a fost imbatabil în ring. La sfârșitul lunii trecute l-a făcut KO pe Dillian Whyte, confirmând încă o dată că este un luptător senzațional.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, însă, a anunțat că se retrage din box. În carieră, Tyson Fury a urcat de 33 de ori în ring și a câștigat 32 de meciuri, dintre care nu mai puțin de 23 prin KO.

Managerul sportivului a precizat că acesta va renunța la centru de campion și că este momentul ca boxerii tineri să aibă șansa de a lupta cu șanse reale pentru titlul mondial.

ADVERTISEMENT