Sporturi

Scene șocante! Fanii s-au luat la bătaie la revenirea lui Tyson Fury ring. Video

10.06.2018 | 14:59
Fanii s-au luat la bătaie la revenirea în ring a lui Tyson Fury

A fost nebunie la revenirea în ring a lui Tyson Fury. Meciul a avut de toate. Oponentul său, Sefer Seferi, a abandonat lupta în runda a patra, un spectator a vărsat bere pe ringul de box, iar de aici până la o bătaie generală a fost doar un pas.

Tyson Fury a revenit în ring după o lungă perioadă în care a fost suspendat din cauza consumului de droguri. Boxerul a ales să glumească pe seama suspendării și a intrat în ring pe melodia lui Afro Man – Because I got high. Înainte de primul gong, Fury l-a sărutat pe buze pe adversar, după ce la proba cântarului l-a luat în brațe. Meciul nu a fost deloc spectaculos, iar adversarul său nu a mai putut continua lupta și a abandonat în runda a patra.

Fanii s-au încăierat lângă ringul de box
Fanii s-au încăierat lângă ringul de box

Fanii s-au luat la bătaie la revenirea lui Tyson Fury ring

În timpul meciului, un spectator a aruncat spre ringul de box cu bere, lovind câțiva jurnaliști. Lucrurile au degenerat repede și la scurt timp mai mulți fani erau deja prinși într-o bătaie generală, care i-a făcut chiar și pe cei doi boxeri din ring să se oprească un moment pentru a vedea ce se întâmplă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri