News

Scene șocante în Baia Mare. Un polițist a fost bătut crunt, în plină stradă

08.04.2021 | 18:37
Scene socante in Baia Mare Un politist a fost batut crunt in plina strada
Patru indivizi l-au bătut cu bestialitate, sub privirile îngrozite ale soției. Sursa foto: Colaj Fanatik/baiamare24.ro
ADVERTISEMENT

Un poliţist local a fost snopit în bătaie de patru indivizi, miercuri seară, pe strada Grănicerilor din Baia Mare, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Totul a început în momentul în care unul dintre agresori a aruncat cu o piatră în parbrizul mașinii sale obligându-l să oprească.

Un alt autoturism l-a blocat, după care persoanele din interior au coborât și s-au năpustit fără milă asupra lui. Soția a sunat la 112, dar bătăușii s-au făcut nevăzuți până la sosirea echipajelor.

ADVERTISEMENT

Omul legii a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean și supus unei intervenţii chirurgicale. Potrivit baiamare24.ro, incidentul are legătură cu o operațiune desfășurată anul trecut, în urma căreia au fost arestați mai mulți indivizi acuzați de furt.

Polițist, bătut cu bestialitate în plină stradă

La data de 7 aprilie a.c., la ora 22.06, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Grănicerilor, a avut loc un scandal între mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 ani și pe concubinul acesteia, un bărbat de 51 ani, ambii din Baia Mare.

Bărbatul (n.r. polițistul local) a relatat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grănicerilor, dinspre Mihai Eminescu, a observat o persoană care a aruncat cu o piatră înspre maşina sa.

ADVERTISEMENT

Ulterior, aceasta, împreună cu alte trei persoane, l-ar fi agresat pe bărbatul de 51 ani. Posibilii agresori nu au mai fost găsiţi la faţa locului.

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. A rămas sub supraveghere medicală și pentru investigații de specialitate.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Ionela Cozma.

ADVERTISEMENT