News

Scene șocante în Capitală! Un adolescent a fost bătut cu bestialitate în plină stradă

18.06.2020 | 14:00
Scene socante in Capitala Un adolescent a fost batut cu bestialitate in plina strada
O cameră de supraveghere a surprins momentul în care tânărul era bătut cu bestialitate în plină stradă. Sursa foto: cancan.ro
ADVERTISEMENT

Un nou caz grav de violență a avut loc recent în cartierul Vitan din Capitală, unde un adolescent a fost bătut cu bestialitate în plină stradă de un grup de băieți, sub privirile neputincioase sau, în unele cazuri nepăsătoare, ale trecătorilor.

Mai mult decât atât, în imaginile surprinse de una dintre camerele de supraveghere din zonă se poate observa că atât victima, cât și agresorii sunt minori. Potrivit cancan.ro, totul începe cu o serie de lovituri în zona picioarelor, până când tânărul atacat își pierde echilibrul și se prăbușește, pur și simplu, pe trotuar.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, în timp ce acesta făcea eforturi disperate să se ridice, unul dintre agresori îi aplică un pumn în față. Ziua, în amiaza mare, în timp ce unele persoane trec prin zonă fără să intervină în vreun fel, iar altele asistă la întreaga scenă și se amuză copios.

Tânăr bătut în plină stradă în Capitală. Atât el, cât și atacatorii erau minori

Conform sursei citate, din informațiile care însoțesc imaginile surprinse de camera de supraveghere din zona Titan rezultă că incidentul a avut loc în cursul zilei de vineri, 12 iunie. Cu toate că un grup de tineri asistă la scenele violente desfășurate în plină stradă, nimeni nu intervine în sprijinul victimei.

ADVERTISEMENT

Ba chiar râd cu gura până la urechi și îi încurajează pe agresori să-i aplice noi lovituri în timp ce adolescentul bătut crunt încearcă să se ridice de la pământ. În cauză a fost demarată o anchetă, iar oamenii legii urmează să stabilească identitatea atacatorilor și să ia măsurile care se impun.

Tânăr de 15 ani bătut cu bestialitate în Timișoara. Întreaga scenă a fost filmată

Din păcate, nu este singurul incident de acest gen care s-a produs recent în țara noastră. Un tânăr de doar 15 ani din Timișoara a ajuns la spital după ce mai mulți adolescenți i-au aplicat o corecție severă în plină stradă.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 17 iunie, pe strada Transilvania din oraș, sub privirile nepăsătoare sau chiar amuzate ale trecătorilor. Victima și-a dat întâlnire cu unul dintre adolescenți, care a venit însoțit de alți doi prieteni, iar de aici și până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas.

Aceștia s-au năpustit asupra adolescentului și i-au aplicat nenumărate lovituri cu pumnii și picioarele, în timp ce amicul lor filma întreaga scenă, satisfăcut și vizibil amuzat de cele întâmplate. Ulterior, mama tânărului bătut a sesizat că acesta are buza spartă și vânătăi, așa că a sunat la 112, după care a depus plângere la poliție.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, oamenii legii au reușit să îl identifice pe cel care a filmat, iar acum se află în căutarea agresorilor. Victima susține că nu îi cunoaște, dar că în urmă cu doi ani este posibil să fi bătut la rândul său un prieten de-al acestora. În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe si urmează să se stabilească cu exactitate condițiile în care s-a produs incidentul.

ADVERTISEMENT