Sport

Scene șocante în Liga 2. Doi jucători au ajuns la spital imediat după startul meciului Poli Iaşi – U Cluj. Video

Doi jucători ai Politehnicii Iași au fost duși de urgență la spital după doar câteva minute de la startul meciului cu U Cluj. Ambulanța a pătruns direct pe gazon.
21.08.2021 | 17:20
Scene socante in Liga 2 Doi jucatori au ajuns la spital imediat dupa startul meciului Poli Iasi  U Cluj Video
ADVERTISEMENT

Scene șocante au fost surprinse, sâmbătă dimineață, la Iași, imediat după fluierul de start al meciului pe care Politehnica îl dispută la această oră împotriva Universității Cluj. Doi dintre jucătorii echipei gazde s-au accidentat grav și au ajuns de urgență la spital.

Totul a început în minutul trei, când Marian Stoenac, deposedat prin alunecare de Costinel Gugu, s-a prăbușit pe gazon și a avut nevoie de îngrijiri. Urlând de durere, acesta a fost condus la marginea terenului și înlocuit – 5 minute mai târziu – cu Alexandru Stan. Apoi, ambulanța a pătruns pe teren pentru a-l prelua și transporta de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Doi jucători ai Politehnicii Iași au fost luați cu ambulanța de pe teren imediat după startul meciului cu U Cluj

De parcă acest necaz n-ar fi fost suficient pentru antrenorul Costel Enache, în minutul 22 a venit rândul unui alt jucător al Politehnicii să părăsească terenul. Este vorba despre Jean Deretti, care s-a lovit cu bărbia de umărul lui Florinel Mitrea în urma unui duel aerian produs la mijlocul terenului. (VEZI VIDEO AICI).

În scurt timp, două ambulanțe și-au făcut apariția pe teren, însă mijlocașul brazilian a fost singurul care a ajuns de urgență la spital. În locul său, tehnicianul moldovenilor a apelat la serviciile grecului Chatziterzoglu.

ADVERTISEMENT

Poli Iași are un start slab de sezon, în timp ce U Cluj merge ceas în Liga 2

Fără niciun punct în primele trei etape, Politehnica Iași speră să spargă gheața pe teren propriu în fața Universității Cluj. O misiune deloc ușor de îndeplinit, dat fiind faptul că elevii lui Erik Lincar se numără printre echipele care au avut un start perfect în acest sezon al Ligii a doua.

Suntem pregătiţi pentru un joc de luptă, trebuie să creştem rapid, să obţinem rezultate. Jucătorii sunt implicaţi mental şi fizic. Mă aștept la un joc bun, dinamic, nu spectaculos.

ADVERTISEMENT

Aştept să văd un nivel ridicat al echipei, pentru că am crescut în fiecare joc câte puţin. Avem nevoie de rezultate bune şi de încredere.

Trebuie să plecăm cu gândul la victorie. Că nu iese întotdeauna ce ne dorim, asta e altceva. Eu nu pot să spun toate lucrurile, sunt unele de vestiar, de club.

ADVERTISEMENT

Am preluat o gestiune cu o balanţă mult pe minus. Sunt habotnic în ceea ce fac, încerc să ajungem cât mai repede spre un nivel bun”, a declarat Costel Enache la conferința de presă premergătoare partidei din Copou.

La ora redactării acestei știri, plăieșii au un avantaj confortabil grație „dublei” reușite de Francis Oprea în minutele 15 (penalty) și 63 ( după o centrare în fața porții a lui Camara, care a trecut ușor de Gugu).

ADVERTISEMENT