Fotbal intern

Scene șocante în Liga 4! Un fotbalist al Stelei a fost bătut cu bestialitate de un adversar! Imagini cu puternic impact emoțional!

03.05.2019 | 20:04
Scene socante in Liga 4 Un fotbalist al Stelei a fost batut cu bestialitate de un adversar Imagini cu puternic impact emotional
Fotbalistul Mihai Cosmin de la CSA Steaua, desfigurat de un adversar în meciul cu Victoria *foto: Pro Sport

CSA Steaua a întâlnit formația Victoria București, într-o partidă care contează pentru etapa a 27-a din Liga 4, seria București. Roș-albaștrii au dominat în prima repriză a meciului, iar frustrarea i-a lovit din plin pe fotbaliștii echipei gazdă. Astfel, fanii prezenți la stadionul Rocar pentru a urmări acest meci au avut parte de scene demne de lupte și nu de box.


UPDATE Faza în care fotbalistul CSA Steaua este bătut cu brutalitate poate fi urmărită aici, la minutul 34 al partidei! Poliția a venit chiar în timpul meciului la stadion, pentru a investiga cazul!


Un fotbalist al Stelei a fost bătut de un jucător de la Victoria

Fotbalistul gazdelor, Răzvan Deaconu, a decis să își facă dreptatea cu pumnul, după un fault dictat la mijlocul terenului. Victimă acestei agresiuni a picat Mihai Cosmin, jucător de la echipa antrenată de Marius Lăcătuș. Din poză se poate vedea că fața jucătorului era tumefiată de la loviturile primite din partea fotbalistului echipei gazdă, arată Pro Sport.

După acest moment, produs la scorul de 5-0, arbitrul a decis să elimine doi jucători de la Victoria. La pauza partidei tabela de scor indica 7-0.

UPDATE: scorul la pauză ACS Victoria 0 – 7 Steaua București Echipa de start: 12. Horia Iancu, 5. Alin Iordache, 4….

Gepostet von Steaua București am Freitag, 3. Mai 2019

Ce riscă fotbalistul care și-a bătut un adversar de la Steaua

După acest gest fotbalistul Răzvan Deaconu ar putea să fie adus în fața legii, unde riscă o pedeapsă destul de mare. Astfel, potrivit articolelor 193 și 194 din Codul Penal, Deaconu poate să primească de la 6 la 5 ani sau amendă pentru „loviri și alte violențe”. În schimb, dacă Mihai Cosmin va avea nevoie de mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale, atunci fotbalistul Victoriei ar putea să fie anchetat pentru vătămare corporală și să suporter o pedeapsă de la 2 la 7 ani!