Scene șocante în Mexic! Fanii lui Tigres, înjunghiați și călcați cu mașina de rivali. Video

Claudiu Surmei   
în Sport
24/09/2018, 15:06
Scene șocante în Mexic! Fanii lui Tigres, înjunghiați și călcați cu mașina de rivali. Video GALERIE FOTO
Fanii lui Tigres au fost înjunghiați și călcați cu mașina de rivali

Tigres și Monterrey s-au duelat în derby-ul Mexicului în week-end, într-o partidă terminată la egalitate, scor 0-0. Au fost scene șocante în preajma stadionului înainte de meci, când fanii lui Tigres au fost bătuți, înjunghiați și călcați cu mașina de rivali.

Totul a pornit după ce un grup de fani de-ai lui Tigres s-a întâlnit cu un grup rival și s-au încăierat în plină stradă în drumul spre stadion. Un suporter a fost bătut, înjunghiat în coaste, dezbrăcat de haine și aruncat în stradă. Autoritățile mexicane au declarat că persoana rănită a fost găsită în stare de inconștiență și avea pierderi masive de sânge. Paramedicii au transportat victima de urgență la spital pentru a-i trata rănile, iar acum aceasta se află la secția de terapie intensivă.

Zeci de polițiști au împânzit străzile și i-au înconjurat pe fanii lui Monterrey, în încercarea de a identifica agresorii. Scenele incredibile au fost surprinse de cei prezenți la fața locului, care au postat imaginile pe rețelele de socializare. Situația a fost pe punctul de a scăpa total de sub control și s-a luat în discuție amânarea meciului, care în cele din urmă s-a jucat.

Fanii lui Tigres au fost înjunghiați și călcați cu mașina de rivali

La finalul partidei, cele 2 cluburi au emis comunicate prin care au condamnat violențele suporterilor. Patronul lui Tigres, Ricardo Farretti, s-a arătat indignat de cele întâmplate și a declarat că cei care au comis infracțiunile trebuie să plătească după măsura “ochi pentru ochi.”

Pe imaginile surprinse e camerele de supraveghere se observă la un moment dat cum o mașină condusă de un fan de-al lui Monterrey îi fugărește pe cei de la Tigres, în încercarea de a da peste cât mai mulți. Scenele violente și în același timp rușinoase s-au petrecut în pe Aztlan Avenue și Magnolia Street, la aproximativ 4 kilometri distanță de University Stadium, unde s-a jucat meciul.

Închide ×