Sport

Scene șocante în Mexic! Fanii lui Tigres, înjunghiați și călcați cu mașina de rivali. Video

24.09.2018 | 15:06
Fanii lui Tigres au fost înjunghiați și călcați cu mașina de rivali

Tigres și Monterrey s-au duelat în derby-ul Mexicului în week-end, într-o partidă terminată la egalitate, scor 0-0. Au fost scene șocante în preajma stadionului înainte de meci, când fanii lui Tigres au fost bătuți, înjunghiați și călcați cu mașina de rivali.

Totul a pornit după ce un grup de fani de-ai lui Tigres s-a întâlnit cu un grup rival și s-au încăierat în plină stradă în drumul spre stadion. Un suporter a fost bătut, înjunghiat în coaste, dezbrăcat de haine și aruncat în stradă. Autoritățile mexicane au declarat că persoana rănită a fost găsită în stare de inconștiență și avea pierderi masive de sânge. Paramedicii au transportat victima de urgență la spital pentru a-i trata rănile, iar acum aceasta se află la secția de terapie intensivă.

Zeci de polițiști au împânzit străzile și i-au înconjurat pe fanii lui Monterrey, în încercarea de a identifica agresorii. Scenele incredibile au fost surprinse de cei prezenți la fața locului, care au postat imaginile pe rețelele de socializare. Situația a fost pe punctul de a scăpa total de sub control și s-a luat în discuție amânarea meciului, care în cele din urmă s-a jucat.

Fanii lui Tigres au fost înjunghiați și călcați cu mașina de rivali

La finalul partidei, cele 2 cluburi au emis comunicate prin care au condamnat violențele suporterilor. Patronul lui Tigres, Ricardo Farretti, s-a arătat indignat de cele întâmplate și a declarat că cei care au comis infracțiunile trebuie să plătească după măsura “ochi pentru ochi.”

Pe imaginile surprinse e camerele de supraveghere se observă la un moment dat cum o mașină condusă de un fan de-al lui Monterrey îi fugărește pe cei de la Tigres, în încercarea de a da peste cât mai mulți. Scenele violente și în același timp rușinoase s-au petrecut în pe Aztlan Avenue și Magnolia Street, la aproximativ 4 kilometri distanță de University Stadium, unde s-a jucat meciul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE